Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » ANKARA Danışmanlık hizmetleri » Mitto Çevre Orman ve Madencilik Ltd. Şti.

Mitto Çevre Orman ve Madencilik Ltd. Şti.


Adres :Bişkek Cad. 1473 Çankaya – Ankara

Telefon1: (0312) 222 2879

Telefon2:

Fax: (0312) 222 2873

Web: www.mittocevre.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, ÇED ve Çevre İzinleri ( Emisyon, Desarj, Gürültü Kontrolü,E-izin vb. ) konusunda Çevre ve Orman Bakanlığını tarafından yetkilendirilmiş sınırlı sayıda olan firmalardan biridir.


Ürün ve Hizmetler

Şirketimizin ana hizmet konuları arasında; Çevresel Etki Değerlendirme ve İzleme, Proje Tanıtım Dosyaları, ÇED sonrası (inşaat ve işletme aşamalarında) izleme, Çevre Yönetim Planlarının Hazırlanması vb yer almaktadır. Bunların dışında şirketimizin hizmet kolları arasında; Çevre İzin ve Lisansları Faaliyet Yer Seçimi Etütleri Çevre Etütleri Çevresel Denetleme Çalışmaları Gürültü Ölçümleri Akustik Rapor Hazırlanması Gürültü Haritalarının Hazırlanması Atık Yönetimi İzin Dosyaları ve Ruhsat Çalışmaları ile İlgili Hizmetler Fizibilite Çalışmalar Rehabilitasyon Projeleri Orman izinleri (Orman Kanunu gereği orman sayılan alanlarda muvafakat, izin ve irtifak haklarının alınması, iş ve işlemleri yapılmaktadır. ) GSM (Gayrı Sıhhi Müesseseler) izinleri yer almaktadır.

#çevre #danışmanlık #çed #proje #izin


Benzer Firmalar