Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » KOCAELİ Ambalaj Genel » ASR Ambalaj & Temizlik

ASR Ambalaj & Temizlik


Güzeller Mahallesi Bahar Caddesi No67/B Gebze

Telefon1: 0.262.642 0944

Telefon2:

Fax: 0.262.642 0944

Web: www.asrambalaj.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ASR Ambalaj & Temizlik ürünleri, 2010 yılında, işletmeler başta olmak üzere tüm ambalaj ve temizlik malzemeleri kullanıcılarına, kaliteli, zamanında ve ekonomik şekilde hizmet vermeyi ilke edinerek kurulmuştur.

ASR olarak bizi diğer tedarikçi firmalardan ayıran en önemli özellik, Gebze içerisinde yer alan kullanıcılarına, 30,00.-TL ve üzeri siparişleri geliş sırasına göre (saat 12:00’den önce verilen siparişler, aynı gün öğleden sonra, saat 12:00’den sonra verilenler ise bir sonraki gün mesai saatlerinde) adrese teslim etmeyi taahhüt etmesidir.

Gebze dışından sipariş veren müşterilerimiz için; havale hesabımıza yapıldıktan sonra, kargo alıcıya ait olmak şartıyla aynı gün sevk edilir.

Günümüzde “zaman yönetimi” konusunda sıkça söz edilir. Bazı insanlar zamanı iyi kullanırken, bazıları ise (maalesef) zaman tarafından kullanılmaktadır. İşletmeler için zaman oldukça önemlidir. Zamanın her şeyden daha iyi kullanılmasının gerektiğine inanarak yola çıktık.
ASR, ihtiyacınız olan ambalaj ve temizlik ürünlerinizdeki siparişlerinizi bir e-mail, telefon veya faks ile alıyor, bir sonraki gün işletmenize teslim ediyor.

Ambalaj ve Temizlik ürünlerinde geniş ürün yelpazesi ile Gebze bölgesindeki birçok işletmeye hizmet etmektedir. İhtiyacınız olan ambalaj ve temizlik ürünlerini web sitemizde hizmetinize sunar, kıymetli siparişlerinizi bekleriz.


Saygılarımızla,

ASR
Ambalaj & Temizlik


Ürün ve Hizmetler

Ambalaj Malzemeleri ve Temizlik Ürünleri

#ambalaj köpük #temizlik deterjan #asr poşet #sıvı sabun #paspas mop


Benzer Firmalar