StatiCAD-Yigma


Çelebiler Mah. Hastane Cad. 1401 Sk. Sağlam Apt. No:2 Kat:1 Daire1 ISPARTA

Telefon1: 0246 232 27 98

Telefon2:

Fax: 0246 218 82 94

Web: www.staticad-yigma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız geliştirilmekte olan StatiCAD-Yigma bilgisayar programının satış işlemlerini yürütmek için 2010 yılında kurulmuştur.


Ürün ve Hizmetler

StatiCAD-Yigma ortogonal (eksenleri birbirine dik doğrultuda olan)yığma binaların deprem yönetmeliği esasları uyarınca statik analizinin ve proje çizimlerinin yapılması işlevini gören bilgisayar programıdır.

Program yığma binaların statik hesap ve çizimlerini 2007 deprem yönetmeliği doğrultusunda yapabilmektedir.

Programda grafik arayüze çizilen aks, duvar, döşeme, kiriş hatıl, düşeyhatıl, kapı, pencere, temel elemanları ile oluşturulan yapı sistemi, analiz opsiyonlarına göre bir defada çözmektedir. Yapılan analizlerde 2007 deprem yönetmeliği geometri kontrolleri, kayma ve kütle merkezleri, duvarlarda kayma ve düşey gerilme kontrolleri, döşeme hesapları yapılarak rapor dosyası hazırlanmaktadır.

Tüm proje çizimleri proje kapağı da dahil olmak üzere tek seferde ve tek tuşla alınabilmektedir. Hazırlanan çizimler bütünleşik çizim editöründe editlenebilmekte veya AutoCAD benzeri çizim programlarına aktarılabilmektedir.

PROGRAMIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Yığma yapıların statik hesap ve çizimi için hazırlanmış olan StatiCAD-Yigma programı ile artık güvenli yığma binalar dizayn etmek daha kolay oluyor.

Yığma yapı sisteminde bina sistemi modellendikten sonra tek tıklama ile analiz yaptırılıp seçmeli hesap raporları oluşturulabilir ve tek tıklama ile proje kapağı da dahil bütün çizimlerinizi oluşturabilirsiniz.

Çizimlerinizi isterseniz StatiCAD-Yigma çizim editöründe editleyerek çıktısını alabilir, dilerseniz AutoCAD benzeri programlara import edebilir, dilerseniz dxf veya dwg formatına yardımcı program aracılığı ile çevirebilirsiniz.

StatiCAD-Yigma ile yeni yapılacak binaların deprem dayanımlarını sağlayacak hesapları yapabileceğiniz gibi dilerseniz mevcut binaların deprem performanslarını belirleyebilir veya güçlendirme hesaplarını yapabilirsiniz.

StatiCAD-Yigma modellediğiniz yapıyı üç boyutlu gösteren ve içinde gezebileceğiniz üç boyutlu arayüze de sahip

StatiCAD-Yigma yığma yapıların statik hesabını yapmakla kalmıyor bunun yanında projenizin deprem yönetmeliği maddelerine uygunluğu konusunda ayrı ve isteğe bağlı bir rapor daha oluşturma seçeneğine sahip

StatiCAD-Yigma 2007 deprem yönetmeliği yığma bina hükümleri çerçevesinde ve deprem yönetmeliği formülleri ile hesap yapmakta olup yurt dışından uyarlanmış veya betonarme benzeşimler kurularak hazırlanmış bir program değildir. StatiCAD-Yigmada tüm statik hesabın deprem yönetmeliği esasları çerçevesinde olması için gayret sarfedilmektedir.

StatiCAD-Yigma her gün geliştirilmekte ve her gün daha güçlü bir projelendirme aracı olmaktadır.



ANALİZ OPSİYONLARI

StatiCAD-Yigma ile köşeleri birbirine dik olan yığma binalar modellenebilmektedir. Köşe açıları dik açıdan farklı bina modellemeleri için gerekli olan güncelleme kısa süre içerisinde tamamlanarak mevcut müşterilerimize ücretsiz upgrade imkanı sunulacaktır.

StatiCAD-Yigma ile deprem yönetmeliğinde tanımlı olan veya olmayan her türlü yığma duvar malzemesi parametreleri girilerek deprem yönetmeliği esasları u

#yığma #güçlendirme #mühendislik #inşaat #yapı


Benzer Firmalar