Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İSTANBUL İzolasyon » Çatıcı mert çatı izolasyon kaplama sistemleri

Çatıcı mert çatı izolasyon kaplama sistemleri


yayla bahçelievler

Telefon1: 2124427561

Telefon2: 2124427561

Fax: 2124427561

Web: www.mertcati.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, kurumsal bir yapıda, her türlü detay çözümlerin hayata geçirilebilmesi düşüncesiyle İstanbul`da kurularak 30 yıldır faaliyetlerini sürdürmektedir. Firmamız en yüksek teknolojiyi kullanarak ve en mükemmeli gerçekleştirmek anlayışı ile çalıştığı her konuda sürekli lider olma hedefiyle, çalışanına ve işine verdiği değer ile dinamik, kurumsal kimlik yapısını geliştirerek tüm çalışmalarını yüksek kalite güvencesi standartlarında gerçekleştirmektedir. MERT Çatı olarak firmamız zengin iş hacmi ve profesyonel ekibi ile Çatı yalıtım sektöründe hizmet vermekte olup edinmiş olduğu iş tecrübesi ile yurt içi ve yurt dışında geniş müşteri portföyüne sahiptir.


Ürün ve Hizmetler

Çatı, çatı kaplama, çatı sistemleri, çatı izolasyonu, çelik çatı, çatı yenileme, çatı baca işleri, çatı ustası, çatı tamiri, çatı modelleri, çatı fiyatları, çatı katı tadilatı, çatı oluk pimaş işleri, çatıcı, çatıcılar, çatı işleri, çatı firmaları.

#Çatı, çatı kaplama #çatı sistemleri, çatı izolasyonu #çelik çatı, çatı yenileme #çatıcı, çatıcılar #çatı firmaları, çatı onarımı


Benzer Firmalar