Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » utac yapı malzemeleri pazarlama ltd.şti

utac yapı malzemeleri pazarlama ltd.şti


semsettin gunaltay cad no 71/b suadiye

Telefon1: 2164647234

Telefon2: 2164647235

Fax: 2164451899

Web: www.utacyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firma sahibinin 1980 yılında küçük yaşlarda aileden başlayan inşaat sektörüne olan ilgisi 1998 yılında ilk mağazalarını Suadiye’de açarak sektöre adımlarını atmışlardır.Yenilikçi çözümler sunan bir çok farklı yerli ve yabancı markayı tüketicilerle buluşturmaktadır.

Faaliyet süresi boyunca müşterilerine her zaman en kaliteli ve en yeni ürünleri sunarken, doğru fiyat konumlandırması, sınırsız hizmet kalitesi ve güvenilir marka imajı ile dünyanın önde firmalarının tasarımlarını müşterilerinin beğenisine sunmaya devam etmektedir.

İkinci mağazasını 2006 yılında hayata geçiren UTAÇ çevresine sektörle ilgili yeni firmaların gelmesini sağlayarak birçok ürününü de bu alanda teşhir etmektedir.

Aynı bölgedeki perakende mağazası ile konusunda önemli bir yere sahip olan UTAÇ, IDEALSTANDARD,PORCHER,JADO,ARMİTAGE SHANKS gibi dünyaca ünlü yapı malzemeleri markalarının yanı sıra duvar kâğıdı konusunda seçkin görünümleri ile göz dolduran CASADECO gibi duvar kağıdı firmalarının her zevke seslenen ürünlerini de geniş ürün gamında bulunduruyor.

İthal veya Yerli vitrifiyeden musluğa, porselen seramikten duvar kâğıdına, yer kaplamasından, suya dayanıklı parkeye uzanan ve birçok alternatife sahip ürün çeşitleri için UTAÇ mağazaları veya www.utacyapi.com sitesinden evlerinde pratik ve seçkin çözümler üretmek isteyenlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verilmektedir.

15 yıllık deneyimin getirdiği tecrübeyi yenilikçi çözümlerle geliştiren UTAÇ, teknoloji ve kaliteyi ürünlerine doğru bir şekilde uygulamayı hedeflemektedir. UTAÇ ’ın hizmette hız ve sınır tanımayan, müşteri odaklı bir hizmet anlayışını benimseyen tecrübeli ve uzman personel kadrosu ise tüketicilerin arzularına yanıt verebilmektedir. Talep edildiği takdirde, projelendirme hizmeti, mimari hizmetler ve montaj desteği sağlayan UTAÇ, teknik servisi ve uzman personeli ile tüm ihtiyaçlara çözüm bulabilmektedir.

UTAÇ YAPI tüm bu faaliyetleri sürdürürken insan odaklı yönetim anlayışını,doğayı korumayı ve bir dünya mirası olan şehrini tanıtmayı ihmal etmemiş;bu konularda sürekli faaliyetlerde bulunmaktadır.

UTAÇ ’ın iş ortaklığı yaptığı firmalar hakkında detaylı bilgi edinmeyi arzu ederseniz


Ürün ve Hizmetler

JADO
IDEAL STANDARD
ECE BATHROOM EXPERİENCE
PANELDUŞ
VİTRA
ARTEMA
İNDOOR
KARE BANYO
SİLVERLİNE
FILA TEMİZLİK VE KORUMA URUNLERI
FRANKE
NEWARC ARMATÜRLERİ
ÇANAKKALE SERAMİK
SERANİT
SERAMİKSAN
ECA ISI GRUBU
BLANCO
ALCALATEN
BİEN SERAMİK
SAİCİS
ARTEMİS
BELLOSTA
VENÜS
SİKA
RESCOO
BİSAZZA
MİO MOZAİK
RADYAL
SONİA
OTEL EKİPMANLARI
NU-DOOR LAMİNANT KAPI PANEL KAPAKLARI
ÇİMSTONE
RİVERSTONE
SUKAR, VİAGA, DALLMER, EVİ METAL YER SÜZGECİ
YAPI KİMYASALLARI (VİTRAFİX, SİKA)
ODE YALITIM
TOTAL PANEL DEKORATİF SİSTEMLER
DEKORATİF KASK
İTALYAN DEKORATİF DUVAR BOYALARI
İTALYAN NORMAL VE VİNYL DUVAR KAĞITLARI
SAUNA İMALATI
HAMAM İMALATI
DOLAP İMALATI VE MUTFAK İMALATI
KAPI İMALATI

#yapı malzemeleri #banyo mutfak #armatur musluk #dusakabin aksesuar #küvet ankastre


Benzer Firmalar