Anasayfa » Ticaret ve perakende satış » MANİSA Ticaret ve perakende satış » SIRMA GRUP SODA ve MEŞRUBAT PAZARLAMA SAN. ve TİC. A.Ş.

SIRMA GRUP SODA ve MEŞRUBAT PAZARLAMA SAN. ve TİC. A.Ş.


Acıbadem Mh. Gayretli Sk. Dişlioğlu Ap.

Telefon1: 2164440034

Telefon2:

Fax: 2163405879

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:
Çalışan Sayısı:380 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:300
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ŞİRKET PROFİLİ/ÜRETİM
Şirket; 1991 yılında Bursa’nın Orhaneli ilçesinde küçük bir işletme olan mevcut madensuyu ocağını satın alarak BURON TÜM GIDA MAM. SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ.’ni kurmuştur. Kurulan yeni şirket doğal madensuyunun markasını "SIRMA" olarak belirlemiştir. Mülkiyeti satın alınan işletmenin arazisi büyütülerekmodern bir tesis olma yolunda süratle dolum tesisi inşaatlarına başlanmıştır.

ŞİRKET PROFİLİ/PAZARLAMA ve SATIŞ
2002 yılında İstanbul’da GRUP SODA ve MEŞRUBAT PAZ. SAN.ve TİC.A.Ş. isimli pazarlama şirketi kurularak, üretim ile pazarlama ve satış birbirinden ayrılarak kurumsallaşma yolunda hızlı adımlar atılmıştır. Şirket 2002 yılında Kadıköy’de bulunan merkez ofisini 2003 yılında Acıbademdeki kendi binasına taşıyarak, tamamen profesyonel ve kurumsallaşmış bir pazarlama ve satış kadrosu oluşturmuştur.

İNSAN KAYNAKLARI/ÜRETİM-PAZARLAMA ve SATIŞ
Üretim ve dolum tesislerimizde; 8’er saatten oluşan 3 vardiyada toplam 105 kişi 24 saat çalışmaktadır. Türkiye’de; 7 coğrafi bölgede 8 bölge satış müdürü, 4 alan satış müdürü ve 10 satış müfettişi ile; 81 ilde 104 bayiye hizmet verilmektedir. Merkez ofisimizde; muhasebe ve finans, reklam ve halkla ilişkiler, pazarlama ve satış konularıyla ilgili profesyonel 15 kişilik uzman bir kadro satış ekibine destek vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #