Anasayfa » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Sağlık hizmetleri » IMUPRO Gıda Duyarlılığı Testi

IMUPRO Gıda Duyarlılığı Testi


Vali Konağı Cd. No:28, Nişantaşı, Şişli, 34367, istanbul, Türkiye

Telefon1: 0212 224 4236

Telefon2:

Fax: 0212 224 0227

Web: www.imupro.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya

imupro gıda duyarlılığı testi, İstanbul Nişantaşı`nda Immuno Tıbbi Tanı Laboratuarı`nda yapılmaktadır. Gıda duyarlılık testi,alerji testi,besin testi,gıda intoleransı, besin intoleransı, food test ve gıda alerjisi konularında destek alabilirsiniz.

Sağlıklı olduğunu düşündüğümüz ve tükettiğimiz birçok besin vücudumuzda olumsuz etkiler yaratıyor olabilir. Örneğin çok sağlıklı olduğunu düşündüğümüz peynir veya yoğurt eğer vücudumuz tarafından doğru olarak sindirilemiyor ise, vücudumuz bu peynirin içindeki proteinlere karşı bağışıklık tepkisi gösterir. Bu olumsuz etki gıda duyarlılığı olarak adlandırılır ve vücutta kilo almadan, birçok kronik rahatsızlığa kadar olumsuz etkilere sebep olur.

Eğer belirli bir gıdaya karşı vücudumuzun bağışıklık konusunda problemi varsa, bir antikor gurubu olan G tipi globulinleri (IgG) oluşturmaya başlar. Gıda duyarlılığının sebep olduğu reaksiyonlar istenmeyen IgG tipi globinlerin ürünüdür.


Ürün ve Hizmetler

gıda duyarlılığı, gıda alerjisi, gıda duyarlılık testi, besin intoleransı, alerji testi, besin testi, gıda intoleransı, food test, york test

#gıda duyarlılığı #alerji testi #york test #besin alerjisi #gıda duyarlılık testi


Benzer Firmalar