ecrin havuzculuk sauna inşaat ve tesisat


altınşehir mah.şenel cad.no:118/a ümraniye/istanbul

Telefon1: 0216 313 15 77

Telefon2:

Fax: 0216 313 15 78

Web: www.ecrinhavuzculuk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Günümüzde İnsan sağlığı ile yakından ilgili olan yüzme havuzları konusunda standartlara uygun insan sağliği ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak “Ecrin Havuzculuk” adi altinda hizmet vermektedir.

Ecrin havuzculuk Sauna İNŞAAT & TESİSAT havuz yapmak ve teknik özelliklerini ihtiyaca göre Sorumluluk içinde Yürütmeyi ilke edinmiştir.

Ecrin havuzculuk Sauna İNŞAAT & TESİSAT Geniş ve tecrübeli personel kadrosuyla proje, mühendislik, taahhüt, imalat, toptan ve perakende satış, yedek parça, havuz kimyasallari, laboratuar destekli Su analizleri ve servis konularında müşterilerine hizmet vermektedir.

Ecrin havuzculuk Sauna İNŞAAT & TESİSAT havuz yapımı, tesisat montajı, Sauna kabini, buhar odası, Süs havuzları ile ilgili proje, tasarım ve mühendislik faaliyetlerini kendi bünyesinde bulunan deneyimli mühendis kadrosuyla devam etmektedir. Müşterilerimizin havuz ekipmanları ve havuzların yapısal her türlü problemlerinin çözümüne yönelik olan yapı ve donanım tasarımı, teknik özellikleri ile yerinde uygulamalı olarak Cözum analizlerini Müsterilerine sunmaktadir.

Yüzme havuzları teknik ve özverili mühendislik çalışmalarıyla ortaya çıkan yapılardır. Ecrin havuzculuk Sauna İNŞAAT & TESİSAT ülkemizde yüzme havuzlarinin bir ihtiyaç haline geldini düşünürek Calişmalarina devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

havuz yapım havuz bakım havuz kimyasalları havuz izolasyon havuz kaplama sauna yapım buhar odası yapım jakkuzi yapım süs havuzu yapım havuz aydınlatma havuz lıner kaplama

#havuz yapım #havuz kimyasalları #havuz bakım #sauna jakkuzi #buhar odası


Benzer Firmalar