GÜMÜŞ GRUP


SAHABİYE MAH.KANAL CAD.ÇAMLICA İŞ MERK.KAT:5 NO:2/9 KOCASİNAN/KAYSERİ

Telefon1: 0 352 221 2 441

Telefon2:

Fax: 0352 221 2 440

Web: www.gumusgrup.web.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:4 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GÜMÜŞ GRUP, Bina ve site yönetimi, Temizlik, İnşaat, Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmet alanında uzman personeli ile Kayseri de kurulmuştur.

GÜMÜŞ GRUP, Kayseri halkına hizmet vererek hizmet sektöründe lider konuma gelmeyi hedefleyen firmamız uzman kadrosu ve modern ekipmanları ile faaliyete başlamıştır.

GÜMÜŞ GRUP, deneyim ve işine duyduğu saygı ile; Bina ve site yönetimi, Temizlik, İnşaat, Gayrimenkul Danışmanlığı alanında verilen her türlü hizmette yeni bir dönem başlatmayı hedeflemiştir.

GÜMÜŞ GRUP, nicelikten çok niteliğe önem veren, İnsanımıza daha yaşanılır ortamlar hazırlayan, Modern yaşamın zorluklarını kolaylaştıran... Teknolojik gelişmelerden ve otomasyondan yararlanan...müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirdiği çalışma planı, modern makina ve ekipman donanımı, eğitimli ve iş bilir personeliyle yanınızda olacaktır.

GÜMÜŞ GRUP, insanlara daha yaşanılır ortamlar hazırlayan, modern iş yaşamının zorluklarını ortadan kaldıran, müşterisini ihtiyacına göre esneklik gösteren ve kendini sürekli yenileyerek daima müşterisini memnun kılmayı hedeflemiştir.

GÜMÜŞ GRUP, özel olarak hazırladığı hizmet programlarını, konusunda uzmanlaşmış elemanlar ve en uygun maliyetlerle sunmaktadır. Güçlü iletişim kadrosu ile müşterilerine yerinde müdahale edebileceği gibi, gerekli tüm desteği vermektedir.

GÜMÜŞ GRUP, tüm hizmet alanlarında bireysel ve kurumsal olmak üzere geniş bir müşteri portföyüne, en kaliteli ve profesyonel hizmeti EN REKABETÇİ FİYATLARLA sunmaktayız.

Bu nedenle GÜMÜŞ GRUP her zaman aranan stratejik hizmet ortağınız, yasal yükümlülüklerini tam olarak yerine getiren daima güvenebileceğiniz bir firmadır.


Ürün ve Hizmetler

GÜMÜŞ GRUP, Bina ve site yönetimi, Temizlik, İnşaat, Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmet alanında uzman personeli ile Kayseri de kurulmuştur.GÜMÜŞ GRUP, Kayseri halkına hizmet vererek hizmet sektöründe lider konuma gelmeyi hedefleyen firmamız uzman kadrosu ve modern ekipmanları ile faaliyete başlamıştır.GÜMÜŞ GRUP, deneyim ve işine duyduğu saygı ile; Bina ve site yönetimi, Temizlik, İnşaat, Gayrimenkul Danışmanlığı alanında verilen her türlü hizmette yeni bir dönem başlatmayı hedeflemiştir.GÜMÜŞ GRUP, nicelikten çok niteliğe önem veren, İnsanımıza daha yaşanılır ortamlar hazırlayan, Modern yaşamın zorluklarını kolaylaştıran... Teknolojik gelişmelerden ve otomasyondan yararlanan...müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirdiği çalışma planı, modern makina ve ekipman donanımı, eğitimli ve iş bilir personeliyle yanınızda olacaktır. GÜMÜŞ GRUP, insanlara daha yaşanılır ortamlar hazırlayan, modern iş yaşamının zorluklarını ortadan kaldıran, müşterisini ihtiyacına göre esneklik gösteren ve kendini sürekli yenileyerek daima müşterisini memnun kılmayı hedeflemiştir.GÜMÜŞ GRUP, özel olarak hazırladığı hizmet programlarını, konusunda uzmanlaşmış elemanlar ve en uygun maliyetlerle sunmaktadır. Güçlü iletişim kadrosu ile müşterilerine yerinde müdahale edebileceği gibi, gerekli tüm desteği vermektedir. GÜMÜŞ GRUP, tüm hizmet alanlarında bireysel ve kurumsal olmak üzere geniş bir müşteri portföyüne, en kaliteli ve profesyonel hizmeti EN REKABETÇİ FİYATLARLA sunmaktayız.Bu nedenle GÜMÜŞ GRUP her zaman aranan stratejik hizmet ortağınız, yasal yükümlülüklerini tam olarak yerine getiren daima güvenebileceğiniz bir firmadır.

#bina yönetimi kayseri #temizlik kayseri #temizlik ürünleri #gayrimenkul #inşaat


Benzer Firmalar