Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » DENİZLİ İnşaat şirketleri » EZGİ İNŞAAT MÜHENDİSLİK OTOMOTİV EMLAK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

EZGİ İNŞAAT MÜHENDİSLİK OTOMOTİV EMLAK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.


Mimar Sinan Cad. No:57/A

Telefon1: 0 258 265 71 22

Telefon2:

Fax: 0 258 241 55 91

Web: www.ezgigayrimenkul.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız daha önce inşaat malzemeleri satışı,nakliyat ve otobüs işletmeciliği üzerine kurucumuz İBRAHİM HAYTA önderliğinde 1970 li yıllardan beri hizmetlerde bulunmuş olup 2000 yılında halk caddesinde otomotiv sektörü ile birlikte çalışmalarını sürdürmüştür. 2002 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitiren ERDİNÇ HAYTA’nın iş hayatına atılması ile birlikte otomotiv,emlak,proje ve inşaat sektöründe çalışmalara ağırlık verilmiş olup EZGİ İNŞAAT MÜHENDİSLİK kurulmuştur. Bünyemizdeki yetkin kişiler , ortak çalışma guruplarımız ile birlikte işlerin bilinçli ve kontrollü yürümesini sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Bir Denizli firması olarak proje, inşaat ve emlak sektöründe hizmet vermekteyiz.
Plan, proje, danışmanlık, kontrollük, inşaat, taahhüt, müteahhitlik, yap-sat, alt yapı işleri, dekorasyon, tadilat hizmetlerini anahtar teslimi siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.
Takım halinde (statik, mimari, makine, elektrik, zemin etüdü) projeleriniz imar durumlarına ve sizin kullanımınıza en uygun şekilde projelendirilir.
Genellikle konut, işyeri, fabrika vb. inşaatları yapımı ve satımı, müteahhitlik işlerini yapmaktayız. Bunun yanında kendi ürettiğimiz 1.sınıf konut ve işyerlerinin pazarlamasını da kendimiz yapmaktayız.
Alt yapı, kanalizasyon işlerini teknik, uzman kadrolarımız ve iş gücümüz ile yapmaktayız.
Her semtte her türlü daire, villa, işyeri, büro, arsa, arazi, tarla, kooperatif hissesi vb. gayrimenkul alım satım ve kiralama işlerinde aracılık görevlerini yürütmekteyiz.

Siz müşterilerimizin memnuniyeti için en mükemmelini yapmayı hedeflemiş bir firmayız.

#Plan-Proje-Kontrollük #İnşaat-Taahhüt #Müteahhitlik #Yap-Sat-Dekorasyon #Danışmanlık-Emlak


Benzer Firmalar