zirveofset


Dereboyu Caddesi No:22/A (Pazar Sokağı) Mecidiyeköy / İstanbul

Telefon1: (0212) 212 37 63

Telefon2: (0554) 494 54 87 - 88

Fax: (0212) 212 37 63

Web: www.zirveofset.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Zirve Ofset çalışma süreci boyunca çalıştığı kurumlar ve bu kurumların tasarım baskı teknik ve halkla ilişkiler birimleri veya birebir firmalar ile aktif olarak çalışarak gerektiğinde tasarım konseptinin oluşturulması ve kurum kimliğinin doğru yansıtılması konusunda işbirliği yapar.

Çalışmaların gelişmesi ve güncellenmesi konusunda da düzenli hizmetler sunar. Başarılı bir tasarım sadece


Ürün ve Hizmetler

Zirve Ofset, sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekledi. Sitemiz üzerinden kartvizit tasarımı ve bir çok tasarım hizmetini online olarak yapma şansına sahipsiniz.

Zamanınız kısıtlıysa, maliyetlerden ve zamandan tasarruf etmek istiyorsanız profesyonel grafik tasarım ekibimiz hizmetinizde, üstelik internet sitemizden verdiğiniz siparişler ve yaptıracağınız tasarım fiyatları sizi şaşırtacak kadar uygun.

Zirve Ofset, kaliteli tasarım ve baskı ilkesiyle bir çok kategoride hizmet vermektedir. Bunlara örnek vermek gerekirse; Kartvizit, katalog, broşür, el ilanı, sticker, magnet, araç magneti, davetiye, zarf, fatura, kartvizit örnekleri, irsaliye, kaşe, takvim gibi bir çok konuda en iyi ve en kaliteli ofset ve matbaa hizmeti verir.

#kartvizit broşür #el ilanı davetiye #zarf kartuş #takvim dergi #tasarım


Benzer Firmalar