DAVRAN TERCÜME BÜROSU


KINALITEPE SOK. SİMİTAŞ 9. BLOK D. 302 MERTER

Telefon1: 212-5563348

Telefon2:

Fax: 212-5563348

Web: www.davrantercume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:400 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1999 yılında bireysel müşterilere hizmet vermek amacıyla bir şahıs firması olarak kurulan Davran Tercüme Bürosu, hızlı bir gelişim gösterdi. Kuruluş aşamasında sadece bir tercüme bürosu olarak faaliyet göstermesi planlanan firmamız, zaman içinde kurumsal bir yapı kazanarak hizmet ve ürün gamını genişletti.

Bugün itibariyle firmamız, Türkiye`de ve dünyada 400`den fazla sözleşmeli tercümanı ve dünya çapında 50`den fazla lisanda çeviri yapabilmesi kapasitesi ile büyük bir hizmet merkezine dönüştü.

Artık sadece çeviri yapmıyoruz. Çeviri işinin yanı sıra bilgisayar yazılımları hazırlıyor, ileri düzey internet uygulamalarını hayata geçiriyor, çevri yazı hizmeti sunuyor ve multimedya üretimi yapıyoruz. Artık daha profesyoneliz, daha detaycıyız ve daha mükemmelliyetçiyiz.

Çeviri sektöründe 11 yılı aşkın bir sürede elde ettiğimiz deneyimle, profesyonelliğimizle ve çalışkanlığımızla, hem bireysel hem de kurumsal müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Bundan sonraki hedefimiz global bir firma olmak ve çeviri sektöründeki standartları daha yükseğe çıkarmaktır.

Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili daha detaylı bilgi almak için lütfen tarafımıza bir e-posta gönderiniz: info@davrantercume.com


Ürün ve Hizmetler

Belge Çevirileri
Yazılım Adaptasyon
Teknik Çeviriler
Çevri Yazı (Transkripsiyon)
Sayfa Düzenleme (Mizanpaj)
Multimedya

#tercüme, çeviri #tercüman, çevirmen #interpretation, translation #translator, ingilizce #türkçe, rusça


Benzer Firmalar