DORPİN ELEKTRONİK SAN VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ


AŞAĞI DUDULU MAH. SARAYBOSNA CAD. NO: 18/A ÜMRANİYE

Telefon1: + 90 216 466 70 77

Telefon2: 0532 208 27 58

Fax: + 90 216 466 66 83

Web: dorpin.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2005 yılında kurulan firmamız güvenlik ve ürün koruma anlayışının gelişmesi ve değişmesi ile ortaya çıkan fire sorununa çözüm bularak bu alanda büyük teknolojik boşluğu doldurma ve çözümlerin kalitesinin artırılması mağazacılık ve bütün sektörleri günlük hayatı kolaylaştıracak güvenli kılacak teknolojik çözümlerin sektörsel anlamda ihtiyaçlarını tespit ederek yüksek kalitede doğaya ve insana karşı sorumluluklarını esas alarak güvenlik sektöründe hizmete başlamıştır.
Bugün` geldiğimiz noktada kamu ve özel sektörde çalışma alanlarının öncü firmalarına hizmet vermekte ve çözüm ortağı olmaktayız.2011 yılında şirket kurumsallaşma ve markalaşmasürecine girmiş firma ünvanımızı değiştirmiş ve dış ticaret özelliğini kazanmıştır.Elektronet güvenlik sistemleri olan firmamızı DORPİN ELEKTRONİK SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ olarak değiştirmiştir.Markalaşma sürecini başlatmıştır.
DORPİN Olarak Alanında uzman ,kendini kanıtlamış profesyonel markalarla çalışmaya devam etmek,kalite çıtasından ürün/çözüm güvenilirliğinden ödün vermemek,sektörde genel geçer iş anlayışını teknoloji odaklı,çağdaş ve dünya standartlarında bir yapıya sevketmek,optimum stok seviyesiyle sürdürülebilir hizmet ve düşük maliyeti aynı potada eritirken fiyat avantajı yaratmak fakat kalite çıtasını aşağı çekmemek ve sonuç olarak güvenilir hizmetleri/ürünleri ulaşılabilir kılmak,ürün/hizmetlerimizi sunarken sosyal bir sorumluluk bilinciyle hareket etmektir

7/24 Hizmet Ücretsiz Keşif 24 Saat İçinde Teknik Destek Profosyonel Çözüm Ortağınız DORPİN`de.



Üstün Kalite ve Profesyonel Ekibi 3-5-10 Yıl Garantili Yüksek Kalite ve Teknolojinin Tüm Olanaklarını Barındıran Ürün Yelpazesi ile Güvenlik Sektörüne Renk Katan DORPİN Müşteri Menmuniyeti ve Verdiği Hizmetlerde Devamlılıgı Prensip Edinmenin verdiği Güven ve Tecrübe İle Yurt İçi Yurt Dışı Projelerinde Tercih Edilen Marka Olmanın Mutlulugunu Siz Degerli Müşterileri ile Yaşamaktan Onur Duyar.


Ürün ve Hizmetler

ÜRÜN KORUMA SİSTEMLERİ
DORPİN 3G Sistemler İle Yaratıcı Çözümler

DORPİN 3G Dijital Radyo Frekans Sistemleri, üstün kalite ve teknik özellikleri ile tüm klasik RF sistemlerden çok daha güvenilir ve hassas yapıdadır, her türlü magazanın korunmasına uygun , gelişmiş algılama özelliklerine sahip antenleri ile yüksek kalitede güvenilir çözümler sunar.

DORPİN sistemlerin estetik tasarım ve şık görünümü ile tercih sebebi olması ile birlikte tüm magaza dekorlarınızda renk ve tasarım farklılıkları ile çözüm sunmaktadır.
CCTV KAMERA SİSTEMLERİ

CCTV teknolojisindeki gelişmeler sonucunda video ile gözetim, günümüzde mevcut olan en degerli koruma, güvenlik ve yönetim aracı halini almıştır. iş verenler çalışan personellerini ve müşterilerinin haklarını korumakla birlikte dış etkenlerden kaynaklanabilecek kaza ve benzeri zararlara karşıda kendi güvenligini saglamış olmaktadır.

Pinetron ve Bullwark kalitesi ile yüksek kalite`de üstün görüntü sunan Profosyonel ekibi kurumsal anlayışı ile kalitede sektöre renk katan Elektronet cctv çözümlerinde kaliteden ödün vermeden her bütçeye göre çözüm sunmaktadır.


HIRSIZ İHBAR SİSTEMLERİ

Payronix ve DSC Kalitesi İle Güvenlik Çözümleri

Ekonomik krizler ve yaşam standartlarının düşmesine paralel olarak artış gösteren hırsızlık vakalarına karşı korunmanın en etkili yolu dogru sistem ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen profosyonel ekip kurumsal firma ile birleştirdiğinizde elektronik güvenik sistemleridir.

Ülkemizde de yaygın olarak kullanılmaya başlanan elektronik güvenlik sistemleri sektörü hızlı bir gelişim sürecine girmiş ve insanların ihtiyaçları doğrultusunda daha profesyonel çözümler ve ürünler üretmeye başlamıştır.

KİŞİ SAYIM SİSTEMLERİ

#ürün güvenliği #ürün koruma #kişi sayma #kişi sayıcı #kamera alarm


Benzer Firmalar