ufuk galvano


sanayi mah. amiral sok. no:11 güngören

Telefon1: 212-504-12-70

Telefon2:

Fax: 212-641-22-59

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:17
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1990 Yılında şahıs olarak işe başlayan Ufuk Galvano ilerleyen günlerde şirket haline gelmiştir. Şirketimiz kaliteyi ön planda tutarak kendi dalında elektrolize kaplama sanayi alanında ilkleri gerçekleştirmeyi hedef alarak hizmet vermeyi amaç edinmiştir. Şirketimiz tamamen gelişmiş makinalarla çalışmasını sürdürmektedir.2008 yılı itibariyle imalata başlamış olup özellikle bayan iç çamaşır aksesuarlarına yönelik üretiminde hizmet ve kaliteden ödün vermeden siz değerli müşterilerimize siparişlerinizi finish halde teslim odaklı çalışmaktadır.

Sektörde endüstriyel amaçlı birçok problem bulunmaktadır. Örneğin;
1-İmalat aşamasında karşılaşılabilecek problemler

2-Yüzey işlemlerde karşılaşılabilecek problemler

3-Kaplama sırasında oluşabilecek problemler,renklerin raf ömrünün az olması.

4- Korozyon (aşınma )

5-Boyalarda çıkabilecek sorunlar

6-Boyada azo testi problemleri

.
Firmamız profesyonel kalıp tasarımcıları ve deneyimli üretim ekibiyle,günün modası ve dünya kalite standartları baz alınarak,kullandığı çevre dostu ham maddeleri ile uluslar arası bir çok tanınmış markanın üretimini yapmaktadır.Keza bununla ilgili sürdüdüğümüz 1 yıllık çalışmamızı BUREAU VERITAS VE INTERTEC raporlarıyla neticelendirdik..


Üretimin her aşamasında pazarın gereksinim ve tercihlerine uygun malı üretmeyi hedefleyen firmamız,markaların tasarımlarını özel olarak tasarlayıp üretmektedir.


Ürün ve Hizmetler

metal kaplama ve boyama

# # # # #


Benzer Firmalar