ARC GROUP


hazan sok marmara apt no31/d suadiye

Telefon1: 2163733996

Telefon2: 2163735997

Fax: 2163735997

Web: www.arcgroupturkiye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:YOK

HİZMETLERİMİZ

Grubumuz, İnşaat, Danışmanlık, Geliştirme-Proje ve Operasyon olmak üzere 4 temel alanda hizmet vermektedir. Bir süreç içerisinde birbirini izleyen bu hizmet alanları aynı zamanda birbirini tamamlayıcı niteliktedir.

1.İnşaat

Her türlü taahhüt işleri
Her türlü hasılat paylaşımlı ve kat karşılığı işler
Her türlü tadilat, dekorasyon, onarım ve restorasyon projeleri


2.Danışmanlık

· Perakende zincir şirketlere yer seçimi danışmanlığı

· Perakendecilere taşınmaz tahsisi

· Alışveriş Merkezlerine genel danışmanlık

· Arazi geliştirmek isteyen kişi ve kuruluşlara danışmanlık

· Gayrimenkul alıcısına genel danışmanlık (lokasyon, proje, kredi vb.)

· Pazar etütleri

· Kavram ve mimari kavram projelerin çıkarılması

· Uygun mimar tayini

· Fizibilite raporları hazırlanması

· Her türlü taşınmazın değerleme çalışmalarının yapılıp raporlanması işleri vb.



3.Geliştirme-Proje


Projelendirme safhası makro ve mikro ölçekte kentsel analizleri, arazi geliştirme çalışmalarını, gayrimenkul projeleri geliştirme çalışmalarını, en verimli kullanım analizlerini ve kavramsal etüt çalışmalarını içermektedir.

Bu kapsamda,

· Çevresel Analizler,

· Ulaşılabilirlik Etüdü,

· Sosyo-ekonomik Analizler,

· İmar Durumu Analizleri,

· Gelişim Trendleri,

· Kullanıcı Tutum Davranış ve Hedef Kitle Analizleri,

· Rekabet Alanı Analizleri,

· Tema ve iç tasarım,

· Stratejik tercihler,

· Ticari ve Mimari Program geliştirilmektedir.




B.Pazarlama

· Her türlü taşınmazın el değiştirmesinde aracılık hizmeti olan taşınmaz müşavirliği.

C.Yönetim

· Alışveriş merkezlerinin yönetimi

· Bina yönetimi

· İnşaat şantiyesi yönetim ve organizasyonu





Ürün ve Hizmetler

SAĞLADIĞIMIZ AVANTAJLAR :1) Eğitim Desteği: Broker, gayrimenkul danışmanı ve ofis asistanlarına ücretsiz olarak konunun uzmanları tarafından pazarlama, yetki sözleşmesi imzalama, zaman yönetimi, afiş bağlantısı yapma teknikleri, ARC GROUP sistemi hakkında özel eğitim, iletişim müşteri hizmetleri, internet kullanımı alanlarında bölge veya genel müdürlüğümüzde birebir verilecektir. 2) İnsan Kaynakları Desteği: Ofislerde görev alacak gayrimenkul danışmanlarının seçiminde insan kaynakları desteği (gayrimenkul danışmanı adaylarına ulaşılması ARC GROUP sisteminin kendilerine anlatılmasından sonra ihtiyacı olan franchısıng ofislerine yönlendirilmesi) 3) Portföy Paylaşım ve Paslaşma Desteği: ARC GROUP Ofislerinin hazır portföylerini tüm franchısıng ofisler birbirlerine müracaat ederek birbirlerinin emlak ve müşteri portföylerini kullanabilirler. bu paslaşmaları genel müdürlüğe fax veya e posta yolu ile düzenli olarak bildirerek genel müdürlüğü bu paslaşmalardan haberdar ederler.4) Web Sitesi ve Ücretsiz Emlak Programı: Ücretsiz olarak vereceğimiz şifre sayesinde elinizdeki gayrimenkulleri, müşterileri ve gayrimenkul resimlerini network sistemimize kayıt ederek dünya çapında gayrimenkul pazarlama ve reklam şansı sunuyoruz. Her franchısıng ofisimize mini web sayfası düzenleyerek burada broker ve gayrimenkul danışmanları hakkında bilgileri, tüm emlak portföylerini sergilemeleri, adres, e posta telefon ve ulaşım bilgilerini, resimli emlak vitrini ilanlarını yayınlama hakkını sunuyoruz. Tüm franchısıng ofisler dünyanın her yerinden network şifresini girerek sistemi takip edebiliyor.(portföy girme, resim yükleyebilme, mal sahibi ve müşteri bilgilerine anında ulaşım, gelen maillere ulaşım kolaylıkları) 5) Ücretsiz Danışman Yönetici Desteği: Ofisinizin ilk kurulum aşamasında veya daha sonraki dönemlerde sistemi kuramakta, işletmekte, takıldığınız konularda bireysel ve teknik olarak danışman yöneticimiz yanınızda hizmetinizde 6) Hukuk Servisi: Karşılaşacağınız hukuki problemlerde danışabileceğiniz, iş yaptırabileceğiniz, özellikle gayrimenkul alanındaki ARC GROUP un özel anlaşmalı avukatlarından profesyonel hukuk desteği7) Marka Desteği ve Güvencesi: Bildiğiniz gibi artık mahalle bakkalları yerlerini büyük kuruluşlara bırakıyor (carrefour, migros, m 1, tansaş, metro, koçtaş, ikea, yimpaş vb.)emlak sektöründe de 2005 yılından itibaren sokak arası ve çantacı emlakçılara olan güvenin giderek azalması itibar görmemesi ve sayıca azaldıklarından günümüz türkiye sinde ab ye girme sürecinde uluslararası krumsal faaliyetler gösteren emlak zincirleri faal olarak güçlerini ve etkilerini göstermeye başlamışlardır. ve böylece tüm mal sahipleri ve müşteriler bu emlak zinzirlerini tercih eder hale gelmişlerdir. sizlerde verilecektir. ARC GROUP markasını arkanıza alarak `` yeni bin yılın emlak düzenindeki yerinizi ayırtabilirsiniz.FRANCHİSE OFİS VERECEĞİMİZ BÖLGELER:İSTANBUL: ulus, bakırköy, beşiktaş, adalar

#GAYRİMENKUL #EMLAK #BAYİLİK #FRANCHİSİNG #ARC


Benzer Firmalar