hijyenik havalandırma


kalenderhane

Telefon1: 0 332 234 33 45

Telefon2:

Fax: 0 332 234 33 46

Web: www.cagmas.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:14
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ’ ni ön planda tutan firmamız HİJYENİK HAVALANDIRMA ‘ya ait olarak, İmalat, Servis, Montaj, Proje ve Taahhüt uygulama konularında hizmet vermektedir.

Sektöre kurumsal olarak katıldığı yıldan bugüne kadar geçen sürede gelişen ve kökleşen ÇAĞMAS dinamik ve tecrübeli kadrosuyla ürün yelpazesini artırarak yenilikçi yaklaşımlarla müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını daha mükemmel hale getirmek için çalışmaktadır.

Hijyenik Ameliyathane, yoğun bakım, laboratuar ve steril alanlarda, hastanenizde yapılması istenen tüm havalandırma hizmetlerini imalat ve taahhüt işleri, satış sonrası servisi ve uygulama hizmetleri ile birlikte başarı ile tamamlayan firmamız, müşteri taleplerini en doğru, en hızlı şekilde karşılayarak projelerine en uygun en ekonomik malzemeyi seçmek, fiyatlandırmak ve en kısa zamanda uygulama alanında olmasını sağlayarak çalışmalarına devam etmektedir.



Ürün ve Hizmetler

Temsilciliğini ve Bayiliğini yapmakta olduğumuz Ameliyathane HEPA Filtresi, Klima Santrallerinin TORBA, KOMPAK ve SENTETİK filtreleri, Partikül Ölçümü ve Testleri firmamız tarafından yapılmaktadır. Detaylı ürün bilgileri için firmamızı aramanız yeterli olacaktır.

#hijyenik havalandırma #mekanik proje #temiz oda #ameliyathane #partükül ölçümü


Benzer Firmalar