ANKARA HAYAT HUZUREVİ


MAVİ LADİN VİLLALARI SUSUZ MAH. 3525 SOKAK NO 3 ERYAMAN

Telefon1: 0312 311 15 15

Telefon2:

Fax: 0312 310 31 30

Web: www.ankarahayathuzurevi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:31
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

Özel Hayat Huzurevi olarak özel bakım, yaşlı bakım ve huzurevi hizmeti vermek amacıyla kurulmuş bir işletmedir Bu süreç içerisinde tecrübe, bilgi ve profesyonel hizmet anlayışı ile elde ettiği birikimini hizmet kalitesine yansıtmıştır. Yaşlı hizmetlerini, sadece göze hoş gelen düzenlemeler ile değil, yaşlının psiko-sosyal durumunuda kapsayacak şekilde medical destek ile beraber hizmet sistemini son teknoloji ile hizmet vermeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Sağlık Hizmeti : Toplumda huzurevleri kavramı genelde bir sağlık kuruluşu olarak görülmektedir. Bu yalnış anlayış bazen huzurevlerinin hizmet modelinide etkilemekte ve kuruluş amacından uzaklaştırmaktadır. Oysa huzurevleri, sosyal hizmet kuruluşlarıdır ve sağlık hizmeti, ikinci planda olmalıdır.Çünkü huzurevlerinde yaşlıların ve hastaların psiko-sosyal ihtiyaçlarını karşılamak temel amacımızdır. Ancak yaşlılık ile birlikte çeşitli hastalıkların artması ve sürekli ilaç kullanımının zorunlu hale gelmesi nedeni ile sağlık hizmeti önem kazanmıştır.
Kuruluşumuz bünyesinde 24 saat mevcut bulunan hemşireler ve sağlık memurları, Huzurevlerimiz’de bulunan hastalarımız ve yaşlılarımız sabah akşam düzenli tansiyon alımları, ilaç tedavilerini ve gerekli acil müdahale ile Bina dışında bekleyen Ambulans hizmetlerimiz ve anlaşmalı hastaneler ile düzenli sağlık kontrollerini yapmaktadırlar. Kurumda bulunan hasta ve yaşlılarımızın temizlik ve hijyen kontrolleri de sağlık personelleri tarafından sağlanır.
Kurum doktoru, hasta ve yaşlılarımızın, genel muayenelerini ve sağlık değerlendirmelerini yapmaktadır. hasta ve yaşlılarımızın kullandıkları ilaçlar ve tıbbi malzemeler , anlaşmalı olduğumuz eczane vasıtasıyla , sürekli ve kolay temin edilmektedir.

#YAŞLI BAKIMI #SAGLIK HİZMETİ #HATA BAKIMI #HUZUR EVİ #AMBULANS


Benzer Firmalar