Anasayfa » Ev tekstil ürünleri » Tekstil ve Yan Sanayi » BURSA Ev tekstil ürünleri » NORA Home Collection- Uyku seti, Nevresim takımı, Yatak örtüsü

NORA Home Collection- Uyku seti, Nevresim takımı, Yatak örtüsü


Cumhuriyet Cad. Doruk İş Hanı No: 101 Osmangazi

Telefon1: 0 532 473 38 24

Telefon2: 0 224 222 40 01

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Bulgaristan, Romanya,Gürcistan ve İrlanda

NORA Home Collection

NORA Tekstil, 2001 yılından bu yana uyku seti, nevresim takımı, yatak örtüsü, havlu, bornoz üretimi ve pazarlaması konusunda faaliyet göstermektedir.

Gücünü ve kalitesini sadece yurt içi piyasalarda değil, yaptığı ihracatlarla yurt dışı piyasalara da kanıtlamış olan NORA Tekstil başta Bulgaristan ve Romanya olmak üzere Gürcistan ve İrlanda’ya da NORA Home Collection markasıyla ürünlerini pazarlamaktadır.

Bir dünya markası yaratmak isteyen her kuruluş gibi evrensel standartlarla üretim ve hizmet sunan NORA Tekstil, faaliyetlerine başladığı günden itibaren yaptığı yatırımlar ve izlediği başarılı pazarlama stratejileriyle sektörde kendine önemli bir yer edinmiştir.

Tüm ürünlerini kendi bünyesindeki kalifiye ve konusunda uzman teknik elemanlarıyla, denetim altında üreten firmamız, müşteri memnuniyetini birinci planda tutarak kalite, istikrar ve güven prensiplerinden taviz vermeden faaliyetlerini sürdürmektedir.



Ürün ve Hizmetler

Uyku seti, Nevresim takımı, Yatak örtüsü, Havlu, Bornoz

# # # # #