Alaydın İnşaat


Hurma Mah. 217. Sok No:8 Gardenia Evleri Antalya

Telefon1: 02422591666

Telefon2:

Fax: 02422592464

Web: www.alaydinvilla.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1977
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:1 | Memur:4 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Alaydın Yapı A.Ş. 35 yılı aşkın bir süredir inşaat sektöründe faaliyet gösteren, ağırlıklı olarak Antalya ve ilçelerinde yatırımlar gerçekleştiren kurumsal bir şirkettir. Antalya`da satılık daire, satılık residence ve villa denildiği zaman ilk akla gelen öncü firmalardan biri olan Alaydın Yapı A..Ş. kaliteli lüks konut anlayışı ile özellikle tatil bölgelerinde nitelikli inşaat projeleri üretmektedir.

Antalya ve çevresi son yıllarda yerli yatırımcılar kadar yabancı yatırımcılarında gözbebeği haline gelmiş ve Antalya satılık emlak piyasasında önemli bir yere sahip olmuştur. Bu talepler doğrultusunda gerçekleşen ciddi yatırımların takipçisi olan Alaydın Yapı A.Ş., bölgesinde inşaat ve yapı sektörünün liderlerinden biri olarak müşterilerine, Antalya, Alanya ve Belek`te satılık daireler ve lüks villalar sunmaktadır. Kendine özgü mimari konsepti ve kaliteli yapılarıyla Antalya`da lüks daire anlayışına farklı bir soluk kazandırmıştır.

Amacımız Antalya`da ucuz daireler üretmek değil, hem ekonomik hem de sosyal aktivitelerin bol olduğu modern ve kaliteli yaşam alanları oluşturmaktır. Antalya`da satılık bir ev arıyorsanız, projelerimiz içerisinde standartlarınıza uygun bir ev bulacağınızı umuyoruz. Uygun kredi koşulları ile siz de hayallerinizdeki eve kavuşmak için projelerimizi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Sizlere ayrıcalıklı bir yaşam sunmayı hedefleyen Alaydın Yapı A.Ş. projelerinde bir an önce yerinizi almanız dileği ile...


Ürün ve Hizmetler

Alaydın Yapı, inşaat sektöründe uzun yıllardan beri edinmiş olduğu Antalya ve Alanya çevresinde özel villa ve satılık daireler konusundaki pazarlama ve teknik deneyimlerini, yeniliklerin takipçisi olarak günümüze taşımıştır. Güvenilirlik ve müşteri memnuniyetine odaklı iş ve çalışma sistemi Alaydın inşaatın her zaman temel prensibi olmuştur.

İnşa etmiş olduğu prestijli projelerden bazıları şunlardır:Antalya Gardenia Evleri, Alanya Panorama Terrace Evleri ve Belek Papatya Evleri.

#satılık daireler #satılık villalar #antalyada daire #konut projeleri #lüx konut


Benzer Firmalar