C&A Bilişim Teknolojileri


Mandıra Cad 3. Erdemler Sok No: 6/1 D:2 Fikirtepe, Kadıköy, İstanbul

Telefon1: 02163261047

Telefon2:

Fax: yok

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Network Çözümleri

Süper sunucularınız, en son teknolojilere sahip bilgisayarlarınız, en yeni ve en güvenli uygulamalara sahipsiniz. Ancak tüm bu birimler birbirleri ile iletişim içerisinde değillerse, kurumunuz için çok fazla bir şey anlam ifade etmeyecektir. Günümüz çalışma koşulları kurumları bilgiye hızlı ulaşmayı, ulaşılan bilgiyi kurum yada ortak çalışılan noktalarla en hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaştırılmasına zorluyor. Network alt yapınız sağlıklı çalışmıyor, diğer şubelerinizle bağlantılarınız kötü yada yoksa rakiplerinizin arkasında koşuyorsunuz demektir.

Kurumunuzun sahip olduğu iletişim ağları ( Yerel ağlar, geniş ağlar, ses ve görüntü iletişimi, kablosuz ağlar ) ne kadar güçlü, yaygın ( kurum içerisinde bile ) ve sağlıklı kurulmuş ve yönetilebiliyorsa sahip olduğunuz bilgisayar, sunucu ve diğer veri işleme ve veriye ulaşma birimlerinizden o kadar üst seviyede verim alacaksınız demektir. Ağ yapınızdaki aksaklıklar kurumunuzda yer alan departmanların verimini beklenenden daha fazla düşürecektir.


C&A Bilişim Teknolojleri marka bağımsız yapısı ile en uygun ve en doğru ürünü konumlandırarak sorunsuz ağ yapıları üzerinde daha verimli çalışma imkanları sunmaktadır.


Veri Yedekleme Çözümleri

Binbir zorlukla biriken bilgileriniz bir anda yok olup gitmesin!



C&A Bilişim Teknolojleri olarak notebook,desktop,sunucu ve mobil cihazlarınızın içindeki tüm verileri dikkat ve özen ile yedek alıp harici disk ya da dvd medyalar ile size veriyoruz.

İsteğe bağlı olarak bu işlemi bilgisayarınıza otomatik olarak yapmasını sağlıyoruz.Sonuç olarak verileriniz kaybetme riski ortadan kalıyor ve bilgileriniz daima güvende oluyor.


Server (Sunucu) Çözümleri

Firmaların sahip oldukları en önemli varlıklardan birisi kurumsal verileridir. İster 5 PC ister yüzlerce PC ve sunucudan ibaret olsun kurum çalışanlarının bilgiye sürekli erişimi ve yeni verilerin sisteme zamanında ve hızlı olarak işlenebilmesi önemlidir. Yapılan sunucu yatırımlarının firmanın büyüme stratejileri ile uyumlu olarak geliştirilebilmesine uygun yapıda olmalıdır.


C&A Bilişim Teknolojleri sunucu çözümlerinde uluslararası markalara sahip ürünler kullanmaktadır. IBM, HP, Dell, Fujitsu - Siemens ürünleri ile firmanın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda en iyi fiyat / performans çizgisine sahip ürünlerle Sunucu ihtiyaçlarınıza özel projelendirme yapılmaktadır.
Giriş seviyesi workgroup sunuculardan Cluster, rack çözümler, yüksek erişilebilirlik çözümlerine kadar geniş bir yelpazede projelendirme, uygulama ve destek hizmetlerimiz ile yanınızdayız.

Server (Sunucu) Projelerimiz;
Firmanızın istekleri doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz sistem analizinden sonra size en uygun server teklifini sunuyoruz. Genellikle projelerimiz aşağıdaki adımlardan oluşmaktadır.
* Veri analizinizi gerçekleştiriyoruz.
* Size en uygun server modelini öneriyoruz.
* Tüm server ve network sisteminizi güvenlik altına alıyoruz.
* Risk analizlerinizi gerçekleştirip, çalışmaların


Ürün ve Hizmetler

Ağ Kurulumu, Bakım, Onarımı
Network Kurulumu, Bakım, Onarımı
Domain Kurulumu, Bakım, Onarımı
Bilgisayar Teknik Servis
Teknik Destek
Veri Yedekleme

#Ağ Network #Teknik Servis #Teknik Destek # #


Benzer Firmalar