Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » ANTALYA Danışmanlık hizmetleri » PUSULA KİŞİSEL GELİŞİM VE KOÇLUK MERKEZİ

PUSULA KİŞİSEL GELİŞİM VE KOÇLUK MERKEZİ


Şirinyalı mah. Tekellioğlu cad. Demir apt. 24/6 Muratpaşa/ANTALYA (Dedeman - Lara Mevkii)

Telefon1: 0 2423237315

Telefon2: 0 505 445 1531

Fax: 0 2423237315

Web: www.pusulaegitim.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:2 | Memur:6 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:almanya

Pusula Eğitim ve Kişisel Gelişim Danışmanlık ailesi olarak en temel amacımız her yaştan insana ulaşarak, kendi dünyalarında çıkacakları keşif yolculuğunda onlara ışık tutabilmektir. Temel felsefemiz her insanın biricik olduğu ve bu biriciklik içinde farklı ve bir o kadar da özel bir değere sahip olduğudur.

Birçok insanın kendi içinde yatan sonsuz hazinelerin farkında olmadan yaşaması günümüzde çok sık rastlanan acı bir tablodur. Yapabileceklerinin bilincinde olmayan, kendi zihninin içinde oluşturduğu sınırlandırmalarla kendilerini mahkum etmiş insanların zihinsel hapishanelerinden çıkıp, yaşama yeniden sıcacık bir “merhaba” diyebilmesi için 2001’den bugüne Antalya merkez olmak üzere ühizmet vermekteyiz.

Şu son derece açıktır ki; ne kadar kendimizi tanırsak o kadar güçlü, başarılı ve mutlu olma şansını yakalarız. Bir insanın başka dünyalardan çok, kendi içindeki dünyalara yaptığı yolculuk en heyecan verici ve sürprizlerle dolu olandır. Dileğimiz; insanlara bu heyecanlı yolculukta, yol gösterici olabilmektir.


Ürün ve Hizmetler

NLP,
KOÇLUK,
REİKİ,
KUANTUM,
REİKİ

#hızlı okuma #nlp #koçluk #kuantum #reiki


Benzer Firmalar