Seymenler Restaurant Ve Kahvaltı Evi


YAKAKÖY / ÇİÇEKLİKÖY /BORNOVA

Telefon1: 232 377 51 80

Telefon2: 532 265 31 48

Fax: 533 631 51 21

Web: www.seymenler.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sevdiklerinizle keyifli bir hafta sonu geçirmek için güne Çiçekliköy SEYMENLER DE başlayın…

Hafta içi yaşadığınız stresli ve yoğun iş temposunun dışına çıkıp, hafta sonu sevdiklerinizle vakit geçirmeyi mi özlediniz? Hem sevdiklerinizle baş başa güzel bir kahvaltı yapmanız hem de keyifli dakikalar geçirmeniz için hafta sonları ÇİÇEKLİKÖY SEYMENLER sizi, özel hazırladığı eşsiz kahvaltıya, davet ediyor.

Doğayla başbaşa, şehrin gürültüsünden uzak bir sabah, güne güzel bir başlangıç yapmanın size kendinizi iyi hissettirecek tek şey güzel bir kahvaltı…. Bunun adresi de SEYMENLER KAHVALTI EVİ VE RESTAURANT ….
İzmir ‘ e çok yakın ama haftanın tüm yorgunluğunu atabileceğiniz şehrin tüm stresinden bir o kadar uzakta olabileceğiniz, kuş seslerinin eşlik ettiği keyifli bahçesi,sincapların daldan dala oynaştığı çam ağaçlarının altında özenli servisi ve sıcacık ortamı ile güneşli günlerin tadını çıkarmak isteyenleri muhteşem bir atmosfer bekliyor.
Keyifli bir kahvaltı, doğada bir yürüyüş, yemyeşil kırlar, yanı başınızda şirin bir köy, sıcak bir ev ortamı, yeşilliklerin gölgesinde gönlünüzce saatler….
Birbirinden leziz tatlardan oluşan zengin mönüsüyle 41 çeşit Açık Büfe Pazar kahvaltısı, her Pazar saat 08.30-13.00 arasında sizleri bekliyor.

41 çeşit Açık Büfe:

Zengin peynir çeşitleri, ekmek ve börek çeşitleri, sosis sote, sigara böreği, sütlü patates,baharatlı patates, şarküteri ürünleri, taze meyveler,krep,biberli ekmek,mücver,çemen,patates salatası,odun ateşinde közde biber,biber-patlıcan-kabak kızartması,yumurtalı ekmek,tereyagı, patatesli-otlu – peynirli kır pidesi,zeytin çeşitleri ve reçelçeşitleri,mısır gevreği çeşitleri ile Pazar keyfinizi doyasıya yaşamanız için.

Extralar:

Sucuk tava
Sucuklu yumurta
Omlet ve yumurta çeşitleri
Bal – kaymak
Taze sıkılmış portakal suyu

Üstelik limitsiz çay, kahve,

Sizinle hep, hergün burdaymışsınız gibi ilgilenmenin garantisi SEYMENLER ‘ DE Yediğiniz herşey çok lezzetlidir…Kahvaltınız,yemeğiniz limonatanız, portakal suyunuz ve herşeyi yediğinizden emin olduğumuzda Türk kahveniz güleryüzle servis edilir.

Kahvaltı saatine yetişemediyseniz üzülmeyin!!!

Kahvaltının hemen ardından yükselen mangal dumanları ve enfes kokusu sizi yine SEYMENLER ‘ E getirecektir.Tüm et ve tavuk çeşitleri,mezeler, Pazar günleri istek üzerine çiğköfte partileri …….
Topunuzu , ipinizi, evcil hayvanlarınızı , köpeğinizi ,kedinizi, tüm sevdiklerinizi alıp gelebileceğiniz ve mutlu bir gün geçirme garantisi sadece SEYMENLER ‘ DE……


Ürün ve Hizmetler

DÜĞÜN, NİŞAN, OKUL- İŞ TOPLANTI YEMEKLERİ, YIL SONU GÖSTERİ VE BALOLARI KAHVALTI - PİKNİK - MANGAL VB. TÜM ORGANİZASYONLARINIZDA SEYMENLER FARKINI YAŞAYIN …

NOT:GRUPLAR İÇİN SERVİSİMİZ BULUNMAKTADIR

#DÜĞÜN NİŞAN #KAHVALTI #MANGAL #ORGANİZASYON #PİKNİK


Benzer Firmalar