Anasayfa » Medikal » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Medikal » Ottomedi Sağlık Gereçleri San. Tic. ltd. Şti

Ottomedi Sağlık Gereçleri San. Tic. ltd. Şti


istanbul

Telefon1: 0 211 111 11 11

Telefon2: 0 511 111 11 11

Fax: 0 211 111 11 11

Web: www.ottomedi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ottomedi;Kol ve bacak protezlerinin tasarım ve imalatının yanısıra Tekerlekli Sandalye , Akülü Tekerlekli Sandalye , Yürüme Yardımcı Cihazları (Koltuk Değneği , Katlanabilir Asa Baston , Tripod Denge Bastonu , Alüminyum Hareketli Walker-Yürüteç Vb.) , Tekerlekli Tuvalet Yükseltici , Sabit Klozet Yükseltici , Hastane Ekipmanları (Paravan , Eskabo , Serum Askısı , Muayene Masası , Oksijen Tüpü Taşıma Arabası , Atık Toplama Arabası , Portatif Hasta Sehpaları , Ameliyathane Malzemeleri Vb.)kumaş ortopedi grubu ürünlerinden Dizlik,Dirseklik,El ve Ayak Bileklik,Korseler ve Silikon Ayak Sağlığı ürünlerinin üretim ve satış sonrası teknik destek hizmetlerini sağlamaktadır.
Üretimi dışındaki Cerrahi Set ve Aletlerle diğer Medikal Ürünleri sektörlerinin öncü kuruluşları ile yaptığı işbirliği doğrultusunda müşterilerine tedarik etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Ev Tipi Klozetli Tekerlekli Sandalye
Ev içi kullanım için uygundur. Ev içinde rahatça kullanabileceğiniz bu model her tür klozete ve tuvaletlere uygundur. Dış ortamda kullanım için uygun değildir. Üzerinde tuvalet aparatı mevcuttur. Ayrıca kolları çıkar veya yukarı geriye doğru kalkar. Hastayı sandalye üzerinde banyo yaptırabilirsiniz.
Tekerlekli Sandalye , Akülü Tekerlekli Sandalye , Yürüme Yardımcı Cihazları (Koltuk Değneği , Katlanabilir Asa Baston , Tripod Denge Bastonu , Alüminyum Hareketli Walker-Yürüteç Vb.) , Tekerlekli Tuvalet Yükseltici , Sabit Klozet Yükseltici , Hastane Ekipmanları (Paravan , Eskabo , Serum Askısı , Muayene Masası , Oksijen Tüpü Taşıma Arabası , Atık Toplama Arabası , Portatif Hasta Sehpaları , Ameliyathane Malzemeleri Vb.)kumaş ortopedi grubu ürünlerinden Dizlik, Dirseklik, El ve Ayak Bileklik, Korseler ve Silikon Ayak Sağlığı, profesyonel futbolcu karbon tekmelik, karbon uzun yürüme cihazı, 4 ve 6 kanallı myoelektrik kol protezi, moduler dizaltı protezi, akıllı diz eklemli diz üstü protezi, ortopedik bot ve ayakkabılar, kısa yürüme cihazı, ayak bileği ortezi afo, kafo, dafo, statik ve dinamik el bileği splintleri, skolyoz korse, abdominal korse, tlso korse, lumbosakral korse ürünlerinin üretim ve satış sonrası teknik destek hizmetlerini sağlamaktadır.

#ottomedi sağlık gereçleri #medikal #imalatçı firma #protez ortez #istanbul ortopedi firmaları


Benzer Firmalar