NST TÜRKMEN İNŞAAT


ZAFER MAH.GÖLDAĞI SOK.NO.13/1A YENİBOSNA

Telefon1: 02124517797

Telefon2:

Fax: 02124517797

Web: www.nstturkmeninsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Başarılarını 1994 yılından bu yana sürdüren NST TÜRKMEN İNŞAAT, ismiyle sektöründe kalite ve müşteri memnuniyetini biraraya getiren bir marka olmuştur.

Projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine uzanan bir sürecin her aşamasında, kendi standartlarını aşan bir kalite anlayışını benimseyen NST TÜRKMEN İNŞAAT, özellikle büyük ölçekli konut projeleri, ile altyapı işleri konusunda kayda değer bir bilgi birikimine sahiptir.

Bulunduğu coğrafyanın ötesine tecrübesini ve vizyonunu taşımayı ulusal bir sorumluluk olarak benimseyen NST TÜRKMEN İNŞAAT, çağın gereklerini uzmanlık alanlarında titizlikle uygulayarak, en değerli kaynağı olan çalışanının gücüne, desteğine ve bilgisine inanarak bulunduğu konumu koruyacaktır.

VİZYONUMUZ

NST TURKMEN İNŞAAT olarak firmamızı; Uluslararası kalite standartları çerçevesinde, verimlilik, bilgi birikimi ve yüksek teknoloji kullanımı ile rekabet avantajı oluştururken, kurumsallaşmış ve finansal açıdan güçlü bir yapı ile ulusal ve uluslararası pazarlara enerji sunmayı amaçladık.

MİSYONUMUZ

Misyonumuz her şeyi zamanında ve müşteri memnuniyetini sağlayarak yapma anlayışına dayanmaktadır. Değişimlere ayak uyduran, kalıcı olmayı ve sürekli büyümeyi hedefleyen şirketimiz, güvenilir bir faaliyet ve hizmet anlayışına sahiptir.

YÖNETİM POLİTİKAMIZ

Faaliyetlerimizle ilgili tüm yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek, Müşterilerimizin beklentilerini karşılamak.


Ürün ve Hizmetler

inşaat, insaat, inşaat firmaları, inşaat şirketleri, inşaat mühendisi, kat karşılığı arsa, arsadan bina sahibi olma, kat karşılığı daireler, bina, inşaat, kuyu, toprak diranaj, satılık daireler, inşaat, tadilat, inşaat şirketi, inşaat firması, inşaat a ş, yapı inşaat, inşaat malzemeleri, inşaat emlak, inşaat demiri, inşaat taahhüt, inşaat projeleri, inşaat işleri, inşaat mühendisliğiçatı, boya, mantolama, ısı yalıtımı, dış cephe, mantolama, ısı yalıtımı, dış cephe ısı yalıtımı, dış cephe mantolama, ısı yalıtımı, cephe, çatı, çatı onarımı, çatı onarım, çatı onarımları, onarım, çatı tadilat, tadilat, inşaat, cephe, boya, dış cephe boya, dış cephe onarım, izolasyon, su yalıtımı, su izolasyonu, bina, daire, satılık lüks daire, satılık daire, lüks daire, temel dranaj

#inşaat, insaat, #kat karşılığı arsa, arsadan bina sahibi olma, #çatı tadilat, tadilat, inşaat, #dış cephe mantolama, ısı yalıtımı, #inşaat, insaat, inşaat firmaları, inşaat şirketler


Benzer Firmalar