Anasayfa » Emlak işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Emlak işleri » ara danışmanlık emlak inşaat tekstil turizm ltd sti

ara danışmanlık emlak inşaat tekstil turizm ltd sti


sahil mh.mustafa kemal cd.kavaklıkent sitesi dasdenk apt. d:3 BEYLİKDÜZÜ

Telefon1: 2128750101

Telefon2: 05396476988

Fax: 2128750052

Web: www.ara-emlak.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz Türkler gayrimenkul edinmeye en düşkün millet olarak tarihte yerimizi almışız.Sahip olduğum gayrimenkuller oranında kendimizi güvende hissediyoruz.Yaşam boyu biriktirdiğimiz parayı mülke yatırıyoruz.Dövize,faize,borsaya,yöneldiğimiz olsa da,en az risk taşıyan ve en kazançlı olan gayri daima en gözde yatırım acacımız.
Emlak Pazarı’nda her bölgeden Satılık-Kiralık konut,...Arsa İşyeri ilanlarının dışında,Emlak Vergileri ve Kanunu uygulamaları hukuki mevzuat bilgileri,yıldızı parlayan bölgeler,rayiçler yeni kurulan iş merkezleri,plazalar,lüks konutlar,tarihi binalar,özetle aradınız her şey var.Alın satın kiralayın verin sloganıyla yola çıkan Emlak Pazarı’nın resimli-resimsiz emlak ilanları da aradığınız mutlaka bulacaksınız.
KURULUŞ
ARA DANIŞMANLIK İNŞAAT EMLAK olarak amacımız modern çalışma sistemi ve ilkeleriyle gerek ekonomik gerekse çağa uyum sağlama boyutunda Emlak Sektörünün önemli temsilcilerde belli olarak ileri seviyeye getirmek.Bu hizmeti verirken DOĞRULUK,DÜRÜSTLÜK ve GÜVENİLİR ilkemizdir.
Tüm bunların doğal sonucu olarak bilgi ve bilginin paylaşımında personel müşteri ilişkisi gibi konu hepsinin bütünü olan hizmette sınırsızlığı ve mükemmeli yakalayıp kendimize alışkanlık edindik.
Başarımız nereden geliyor?
İşlerimizi dürüstlük,profesyonellik,ihtiyaçlarınıza daima cevap verebilme ve takım çalışması çerçevesinde yürütmemiz başarıyı beraberinde getiriyor.
Çalışma prensiplerimiz nelerdir?

. Müşteri odaklı bir şirketiz.
. Bizimle çalışmak kolaydır.
. Sözümüzü daima yerine getiririz.
.Müşterilerimize ve çalışanlarımıza adil davranırız.
.Müşterilerimize hizmet verirken şeffafız.



Ürün ve Hizmetler

HİZMETLERİMİZ

.Alım-Satım Aracılık Hizmetleri
.Kiralama Hizmetleri
.Expertiz Hizmetleri
.Portföy Yönetimi
.Yatırım Danışmanlığı
.Hukuki Danışmanlık
.Site/Bina Yönetimi

#emlak #danışmanlık #insaat #turzim #gıda


Benzer Firmalar