Çekmeköy Remax Terminal


ALEMDAĞ CAD. ŞİLE OTOBANI MADENLER MEVKİİ SEMİH SANCAR SOK. 1/3

Telefon1: 0 216 526 0 700

Telefon2:

Fax: 0 216 526 0 680

Web: www.remax-terminal-ist.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:0000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çekmeköy, Madenler, Baraj Yolu bölgeleri ve çevresinde kurumsal, güvenilir ve hızlı hizmet sunmakla tanınan RE/MAX Terminal Gayrimenkul Danışmanlık Ofisi, Şubat 2011 tarihinde DGN Gayrimenkul Mühendislik Danışmanlık Ltd. Şti. bünyesine katılmıştır.

Şirket kurucuları olan Elektronik Müh. İsmet DOĞAN ve Gayrimenkul sektöründe uzun yıllar başarılı hizmet vermiş Oya DOĞAN ile beraber, konusunda birçok eğitim almış, uzun süredir bölgemizde yaşayan Uzman Gayrimenkul Danışmanları ve ofis personeli, RE/MAX Terminal ekibini oluşturarak, bölgede etik, şeffaf, ve müşteri odaklı yoğun çalışmalarına devam etmektedir.

Ofisimiz Şile Otoyolu üzerinde Çekmeköy Madenler’de bulunmaktadır. Uzmanlık Alanımıza giren Çekmeköy, Madenler, Baraj Yolu bölgelerinde Gayrimenkul aracılığına yönelik kaliteli ve hızlı hizmet sunmakla beraber, yakın çevredeki bölgelerde Konut, Arsa, Arazi ve Ticari mülk sahiplerine ve müşterilerine de yoğun olarak servis vermektedir.

RE/MAX Terminal olarak presibimiz; gayrimenkul alımı-satımı, kiralanması, yatırım danışmanlığı vb. her türlü gayrimenkul hizmetini RE/MAX Dünya Standartlarında ve RE/MAX Etik Kuralları çerçevesinde müşteri odaklı ve hızlı şekilde sunmaktır.

Saygılarımızla,
RE/MAX Terminal


Ürün ve Hizmetler

çekmeköy satılık, çekmeköy kiralık, çekmeköy satılık daire, çekmeköy kiralık daire, çekmeköy satılık villa, çekmeköy kiralık villa, çekmeköy satılık arsa, çekmeköy satılık dükkan, çekmeköy kiralık dükkan, çekmeköy satılık konut, çekmeköy kiralık konut, çekmeköy satılık site dairesi, çekmeköy kiralık site dairesi

#çekmeköy satılık #çekmeköy kiralık #çekmeköy konut #çekmeköy villa #çekmeköy arsa


Benzer Firmalar