Anasayfa » Parfümeri » Güzellik ve Bakım » İSTANBUL Parfümeri » Rabarba Açık Parfüm,Ucuz Açık Parfüm

Rabarba Açık Parfüm,Ucuz Açık Parfüm


Ali Rıza Gürcan Cad. Eski Çırpıcı Yolu. No:1 Kat:2/236 ( Meridyen İş Merkezi ) MERTER – İSTANBUL-TURKEY

Telefon1: 02124815077

Telefon2:

Fax: 02124815078

Web: rabarbaparfum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var.

KURUMSAL

RABARBA PARFÜM ;İstanbulda kurulmuş bir aile şirketidir. RABARBA markası ile hizmet vermektedir.
Rabarba Parfüm, üretiminde kullanmış olduğu hammaddelerin dünya genelinde kendini ispatlamış ve IFRA (international Fragrance Association) ve RIFM (Research Institute for Fragrance Materials) standartlarını uygun hammaddelerle çalışmaktadır.

Üretimde kullanılan esanslar piyasadaki diğer firmalar gibi 3. kalite esanslardan imal edilmemiştir.Üretimde kullanılan esanslar 1. kalite top kalite esanslar kullanılmaktadır.Parfümlerimizde cilt sağlığı korumak için gliserin kullanılmaktadır.


Rabarba Parfüm, üretimini yüksek kimya mühendislerinin kontrolleri altında profesyonel teknik kadrosu ile Sağlık Bakanlığı\`nın koymuş olduğu standartlara harfiyen uyulmakta ve teknolojinin sunduğu tüm imkanlardan faydalanmaktadır.


Yaratıcılık ve yeniliklere açık olmak başarılı ve kaliteli parfümler üretmenin en temel yapı taşlarıdır.

Rabarba,iyi koku konusunda uzmandır,uygun koku konusunda uzmandır… Ama en çok da; kokusuyla aklınızda yer edecek anılar yaratma konusunda uzmandır.

Çünkü koku ; kendisi uçup gitse bile,hissi kaybolmayan bir büyüdür… Rabarba Parfum


Uygun Fiyata Kaliteli Ürün
Daima kaliteli malı, uygun fiyatlarla sunarak uzun yıllar müşterilerine hizmet etmeyi hedeflemektedir. Rabarba Parfüm alanındaki birikimlerini ve uzun yıllara dayanan tecrübelerini genç ve dinamik yöneticileri ile geliştirmeye ve pekiştirmeye devam etmektedir. Kendi bünyesinde oluşturduğu Ar-Ge bölümü ve teknolojik donanımı ile herkese hitap etmektedir


Ürün ve Hizmetler


Rabarba Açık Parfüm,Ucuz Açık Parfüm
Açık Parfüm Hakkında… İnsanların en akılda kalan özelliklerinden biridir kokusu. Herkes güzel kokmak ve kokusuyla iz bırakmak ister. Sevdiğimiz insanların kokularını hiçbir zaman unutmayız ve benzer kokularda hemen aklımıza gelir ve bizi geçmişe götürür. Üstelik güzel kokma arzusu ile yüzyıllarca önceden beri çiçeklerden, bitkilerden parfümler yapılmış ve insanoğlu o zamanlardan beri parfümlere çok ilgi göstermiştir. Tüm bu sebeplerden dolayı tüm dünyada parfüm üreticiliği çok büyük bir sektör
Açık Parfüm Hakkında…
İnsanların en akılda kalan özelliklerinden biridir kokusu. Herkes güzel kokmak ve kokusuyla iz bırakmak ister. Sevdiğimiz insanların kokularını hiçbir zaman unutmayız ve benzer kokularda hemen aklımıza gelir ve bizi geçmişe götürür. Üstelik güzel kokma arzusu ile yüzyıllarca önceden beri çiçeklerden, bitkilerden parfümler yapılmış ve insanoğlu o zamanlardan beri parfümlere çok ilgi göstermiştir. Tüm bu sebeplerden dolayı tüm dünyada parfüm üreticiliği çok büyük bir sektör haline gelmiş ve binlerce çeşit değişik çeşit parfüm üretilmiştir.

Ancak parfüm üretimi tahmin edildiğinden çok büyük paralar harcanarak yapılır. Hammaddeye ulaşıp, parfümün şişelenmesine kadar çok fazla işlem görür ve haklı olarak üreticiler bunu fiyatlara yansıtır. Zaten bu markaların şişeleri bile adeta bir sanat eseridir ve sadece şişe maliyetleri bile çok yüksek rakamlardır. Durum böyle olunca ülkemizde uygulanan yüksek vergi oranları sebebiyle de kaliteli bir şişe parfüm almak için minimum yüz lira harcamak zorunda kalırız.

Ülkemizin ekonomik durumu göz önünde bulundurulduğunda bu çok küçük bir kesimin orjinal parfüm kullanabileceği anlamına gelir. Ancak güzel kokmak sadece zengin kesinin değil tüm insanların hakkıdır. Bu noktada yerli üreticiler harekete geçmiş, açık parfüm üretimine girişmiş ve ülkemizde son yıllarda açık parfüm satışı giderek yaygınlaşmıştır. Açık parfümler içerisinde insan sağlığını tehtit edecek hiç bir zararlı kimyasal olmadan üretilir ve kontrolü Sağlık Bakanlığı denetimindedir. Dolayısıyla insanlar güvenle açık parfümü satın alabilirler. Yani artık güzel kokmak için yüzlerce lira harcamaya gerek yok. Açık parfüm sayesinde kokumuzla iz bırakmak, akılda kalmak ve çekici olmak artık çok daha kolay ve masrafsız.

En iyi kokulara ve en büyük markalara dahi artık açık parfüm sayesinde çok daha ekonomik olarak ulaşabilir ve hiç kimsenin ayırt edemeyeceği şekilde kullanabilirsiniz. Ekonomik olarak da kalitenizden ödün vermeden dışarıya çıkabilir iş yerinizde ne kullandığınızı sorduklarında rahatça kokunun sahip olduğu orijinal markayı çekinmeden verebilirsiniz. Açık parfüm bugün bir çok insanın tercih ettiği ve adı bile duyulmamış ama pahalı olan orijinal kutusundaki modellerin üst seviye kalitesini kıyaslanamayacak kadar ucuza verebilmektedir.
Yalnız şuna dikkat etmeliyiz ; her sektörde olduğu gibi bu işi çok iyi yapan firma olduğu kadar bir o kadar da bu işi çok kötü ve dikkatsiz bir şekilde yapan firmalar vardır.Bunlara çok çok dikkat etmeliyiz..Parfümün kalıcılığı artırmak için kullanmış oldukları kimyasallar vardır.



Rabarba parfümleri; orijinal markalardaki hammadde oranlarına sadık kalınarak, uzman kimyagerler tarafından hazırlanmaktadır. Parfümlerimiz, gerektiği sürelerde dinlendirildikten sonra satışa sunulmaktadır; cildinizde sorun yaratması engellenmektedir.

Her açık parfüm aynı değildir. Yeteri kadar dinlendirilmemiş, oranları optimum ayarlanmamış parfümler, hem vücudunuzu kurutabilir hem tahriş edebili

#ucuz açık parfüm #ucuz ve kaliteli açık parfüm #dolma açık parfümler #doldurma açık parfüm #rabarba açık parfüm


Benzer Firmalar