Günlük Kiralık Evler


bakırköy istanbul cad. no 3/6

Telefon1: 0212.543 64 70

Telefon2: 0212.543 64 70

Fax:

Web: www.gunlukevler.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:253 (Yönetici:3 | Memur:23 | İşçi:186
Dış Ülkelerle Bağlantıları:almanya italya fransa

1995 yılından bu yana Bakırköy\`de hizmet veren Hür Emlak değerli müşterilerine güvenilir ve taleplerini en iyi şekilde karşılayacak hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Portföyünde bulunan kiralık – satılık daire, iş yerleri, bina, arsa ve yazlıkların yanı sıra gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren günlük, haftalık ve aylık olarak kısa süreli mobilyalı daire kiralama sistemini hayata geçirmiştir.

Günlük Evler.com internet sitesi, kısa süreli mobilyalı daire kiralamak isteyen misafirler için özel olarak kurulmuştur. Siteden, Hür Emlak portföyünde bulunan evleri daha yakından inceleyebilir, resimlerini görebilir ve böylelikle yorulmadan en uygun evi bulabilirsiniz.

Hür Emlak, gayrimenkul alanında güvenilir hizmetlerine her geçen gün bir yenisini ekleyerek devam etmektedir.




Ürün ve Hizmetler


gunluk kiralık evler
BAKIRKÖY MERKEZDE İÇİ KOMPLE TADİLATDAN GEÇMİŞ SIFIRLANMIŞ FULL MOBİLYALI LÜX DAİRE studyo daire SPLIT KLIMA ADAN-ZYE HER TÜRLÜ İHTİYACINIZI KARŞILAYACAK EŞYALARMEVCUTTUR. KLIMALI,24 SAAT sicaksu, LCD TV, (YERLİ-YABANCI)TV KANALLARI,TÜM MOBİLYALAR VE BAZALI YATAKSIFIR,BUZDOLABI,ÇAMASIR MAKİNASI,OCAK,KETTLE VE TÜM KÜÇÜK EV ALETLERİ,ÜTÜ VEÜTÜ MASASI,ELETRİK SÜPÜRGESİ,TÜM TEMİZLİK VE YEMEK YAPMA MALZEMELERİ,TEMİZLİKGARANTİLİ MARMARA FORUM,CARUSEL,CAPACITY,GALERİA,TOWN CENTER ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ YA
günlük kiralık evler

#gunluk #evler #kiralık #gunluk kiralık evler #


Benzer Firmalar