Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat makinaları » VALVOS VANA VE ENDÜSTRİYEL MALZEMELRİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

VALVOS VANA VE ENDÜSTRİYEL MALZEMELRİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


İKİTELLİ SAN.BOLG. MUTSAN SAN.SİT. 3 BLOK NO 21 BAŞAKŞEHİR

Telefon1: 0212 4862322

Telefon2: 0212 4862318

Fax: 0212 4862328

Web: www.valfov.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sektördeki 25 Yıllık tecrübeden sonra İKİTELLİ ORGANİZE SAN.BOLGESİNDE kurulan ve imalat,italat, ihracat yapan bunyesinde profosyenel ekip bulunduran bu sayede oluşan \`Valvos kalitesinde\` kendisine yurt içi ve yurt dışında saygın bir yer edinmektir.

Valvos Vana ihracat açısından ileri teknoloji ürünlerine yönelmek ve kaliteli üretime odaklanmak zorunluluğunu önceden görerek, bu yönde çalışmalarını sürdürmektedir. Türk tesisat sektörüne uzman satış ve satış sonrası destek ekibi ile hizmet vermeye devam edenVaovos Vana teknolojik ürünler konusunda da dünya öncü firmalar ile tam bir işbirliği içerisinde çalışmaktadır.
Valvos Vana endüstriyel vana ve kontrol ekipmanları konusunda siz değerli müşterşlerine kaliteli hizmet vermeye devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

SEVİYE KONTROL CİHAZLARI, PNÖMATİK AKTÜATÖR, ELEKTRİLKİ AKTÜATÖR, WAFER KELEBEK VANA, PASLANMAZ VANA, ÇEKVALFLER, PİSLİK TUTUCULAR, KOMPANSATÖRLER, DİSCO ÇEKVALFLER, NAMUR VALFLER, SİVİÇ KUTULARİ, POSİZYONERLER, GLOK VANALAR, EMNİYET VENTİLLERİ, KÖŞE VANALAR, KÜRESEL VANALAR, ZAMANRÖLELERİ.SOLEBOİD VALFLER, PATLAÇ VALFLER, PNOMATİK PİSTONLU VANALAR, AKTÜATÖRLÜ VANALAR, DİŞLİ KUTULARI, AYIRMA KOLLARI, BOBİNLER, , LUG KELEBEK VANA, AKIŞ ŞALTERLERİ, VANA ÇEKETLERİ, YÜKSEK PERFORMANSLI KELEBEK VANALAR, PASLANMAZKELEBEKVANALAR.

#SEVİYE KONTROL CİHAZLARI, PNÖMATİK AKTÜATÖR, ELEKT # # # #


Benzer Firmalar