Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » ÖZCAN KİMYEVİ MAD.AMB.İML.İTH.İHR.PAZ.LTD.ŞTİ.

ÖZCAN KİMYEVİ MAD.AMB.İML.İTH.İHR.PAZ.LTD.ŞTİ.


ORG.BİRLİK SAN.SİT.3.CAD.NO:95/97/99 BEYLİKDÜZÜ-İST

Telefon1: 0212 875 16 92

Telefon2: 0212 875 16 99

Fax: 0212 876 42 70

Web: zemin.ozcankimya.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1985 yılından beri yapıştırıcı sektöründe faaliyet gösteren Özcan Kimya, 2000 yılında Tuzla’da açtığı ikinci fabrikasıyla ürün yelpazesini genişletmiş ve faaliyetlerine hız kazandırmıştır. Zemin, kâğıt, tekstil, ahşap ve sıcak tutkallar olmak üzere beş ana grup altında TSE, TSEK ve ISO 9001 belgeli tesislerinde yüksek kalitede ürettiği yapıştırıcı ve diğer kimyasallarla, ilgili sektörlerde bilinen bir marka haline gelmiştir. Zemin grubunda PVAc ve Poliüretan esaslı (çift bileşenli) parke tutkalları, cila ve vernikler, incelticiler, primerler, poliüretan zemin kaplamaları, D3 kalitesinde laminat parke tutkalları; Kâğıt grubunda mücellit tutkalları, selefon tutkalları ve kutu kulak yapıştırıcıları; Ahşap grubunda iskelet ve masif tutkalları; Tekstil grubundaysa laminasyon tutkalları ve tekstil apretanları üretimini sürdürmektedir. Bunun yanında cilt, ambalaj, halı, çember ve yatak sektörlerinde kullanılan sıcak yapıştırıcıların (hot-melt) üretimini yapmaktadır. Özcan Kimya Polyfix ve Polylam tescilli markalarına sahip olup, yurtiçi ve yurtdışı satışları sayesinde yüksek kapasite kullanım oranlarıyla çalışmaktadır. Firma, satış öncesi ekspertiz hizmeti ve satış sonrasında da müşteri ilişkilerini devam ettirmesiyle, doğrudan müşteriler ve nihai tüketiciler tarafından bu yönleriyle de tercih edilen, Ar-Ge faaliyetlerini de müşteri ihtiyaçları yönünde geliştiren bir kuruluştur. Ürünlerde kaliteyi önplana çıkaran Özcan Kimya, depolama ve uygulama gibi önemli konularda da müşterilerini her zaman bilgilendirip, uygulama sonrasında da destek vererek, müşteri memnuniyetini yüksek seviyede tutmayı başarmıştır. Ürünlerimiz, üretim ve tedarik sürecimiz hakkında bütün sorularınız ve siparişleriniz için, bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla,


Ürün ve Hizmetler

Poliüretan kaplama her türlü beton yüzeylerde uygulanan, kolay temizlenebilen, sararmaz, aşınma direnci yüksek, etkili ve koruyucu bir kaplamadır. Kimyasal ve mekanik dayanımın kritik olmadığı alanlarda ekonomik çözüm sağlar. Spor salonlarında ve endüstriyel zeminlerde kullanılan tek parça, derzsiz ve birleşimsiz uygulanabilen kaplama çeşididir. İsteğe göre Parlak, Yarı Mat ve Mat renkli yüzeyler oluşturulabilir. Tozlu ortamlar için tozun birikmeyeceği ve kolay temizlenebileceği bir kaplamadır. Dışta ve içte uygulanan bu kaplama türü güneş ışınlarına karşı çatlama veya kuruyarak aşınma gibi deformasyonlara dayanıklıdır. İzolasyon Sistemleri, yüksek aderans, asit ve alkali gibi korozif kimyasallara, deniz suyuna ve açık hava koşullarına dayanımı yüksektir. Beton kaplanmasından teras izolasyonuna kadar geniş bir uygulama alanına sahip poliüretan zemin kaplama sistemleridir.

# # # # #


Benzer Firmalar