Anasayfa » Asansör » Makine sanayi » ANKARA Asansör » Elco Elevator & Elektronic

Elco Elevator & Elektronic


35.cd. 731 sk. no:55

Telefon1: 03123958383

Telefon2:

Fax: 03123958844

Web: www.elco.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1994 Yılında kurulan ELCO ,dünya kalite standartlarında asansör kat ve kabin kontrol panelleri, göstergeleri ve butonları üretmekte ve değişik ülkelere ihraç etmektedir.

Piyasadaki gücü ve güvenirliliği,üretim sürecindeki titizliği,satış sonrası servise verdiği önem ve müşterilerine ürettiği çözümlerden kaynaklanmaktadır.

Paslanmaz çelik buton üretiminin Türkiyede ki ilk üreticilerinden ELCO İç piyasada yarattığı imajı yurt dışına da taşımak amacıyla ihracat pazarını genişletmektedir


Ürün ve Hizmetler

Tüm teknik ve estetik ayrıntılar dikkate alınarak tasarlanan Asansör kontrol panelleri ve buton sistemleri en üst kalite standartlarında üretilerek ELCO markası haklı bir üne sahip olmuştur. Sürekli gelişmeyi hedefleyen ve her zaman daha iyisini yapabileceğini bilen ELCO; kuruluş felsefesinden ödün vermeyecektir.

ELCO tarafından sunulan ürünlerin estetik, özgün ve yüksek teknolojiye dayalı teknik performansı, ELCO’nun satış öncesi ve sonrasındaki üstün teknik hizmet desteği ile asansör, inşaat ve elektronik sektörlerinde “ELCO” bir prestij markası olarak imajını güçlendirecektir.

#asansör malzemeleri #asansör butonları #asansör kontrol panelleri # #


Benzer Firmalar