ASYA GÜVENLİK SİSTEMLERİ


Cumhuriyet Mah. Tennuri Geçidi 9/D

Telefon1: 0 (352) 231 32 90

Telefon2:

Fax: 0 (352) 231 32 80

Web: www.asyaelektronik.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kamera ve alarm sistemlerinde edinmiş olduğumuz 15 yıllık tecrübe ile müşterilerimizin can ve mal güvenliği için çalışmaktayız. Kaliteyi ön planda tutarak en son teknolojiyi kullanmaktayız. Firmamız kurulduğu günden günümüze kadar, müşteri memnuniyetini kendi çıkarlarının önünde tutup bu yönde hizmet vermektedir. Hizmet verdiğimiz firmalar ile uzun yıllar boyunca çalışmamız; işimizdeki ciddiyet ve güvenin bir ifadesidir. Çalışan kadromuzun tamamı, konusunda deneyimli genç ve dinamik personellerden oluşmaktadır.


Kalite ve hizmetten ödün vermeyen Asya güvenlik hedeflerini her zaman bir üst seviyeye taşıyarak siz değerli müşterilerimize en doğru ve kalıcı çözümleri sunmaktan gurur duyar. Bizler şirket olarak sistemin projelendirilmesinden, kablolama ve alt yapının oluşturulması, sistemin teslim edilmesi, oluşabilecek sorun ve arızalar için değerli müşterilerimize destek vermek için çalışıyoruz.


Misyonumuz, pazarlarda araştırmaya ve geliştirmeye vereceğimiz önemle doğru orantılı olarak beklentilerinde ötesinde ürün ve süreç performansımız ile memnun müşteri ağımızı hedef pazarlarda sürekli geliştirerek kontrol altında bir gelişme eğrisi elde etmektir.


Unutmayın güvenliğiniz bizden soruılur, güvende kalmanız dileğiyle...


Ürün ve Hizmetler

kamera ve alarm sistemleri

# # # # #


Benzer Firmalar