Anasayfa » Havuz tesisat ve ekipmanları » İnşaat sanayi » İSTANBUL Havuz tesisat ve ekipmanları » AQUA SU ARITIMI VE SAN.TİC. VE MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ.

AQUA SU ARITIMI VE SAN.TİC. VE MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ.


FERHATPAŞA MAH. M.FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO:45

Telefon1: 0216 661 60 60

Telefon2:

Fax: 0216 661 68 50

Web: www.aqua.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İtalya

Merkezi İstanbul Ataşehir\`de bulunan AQUA SU ARITIMI SAN.TİC.VE MÜH.LTD.ŞTİ., AQUA Spa (www.aqua.it) firmasının su arıtım cihaz ve sistemlerinin ithalatını yapmaktadır.

Aqua Su, İtalya fabrikasında en ileri teknoloji ile üretilen filtre kapları, kartuş, dozaj pompaları, taşınabilir içme suyu arıtma sistemleri, monofonksiyonel ve multifonksiyonel otomasyon ölçüm cihazları ve yardımcı ekipmanlarının yaygın bir şekilde satış ve teknik servisini yaparak Türkiye pazarında iyi bir yer edinmiştir.

Şirketimizin Amerikan orijinli HTH markalı içme suyu ve yüzme havuzu dezenfektanları ve sağlık bakanlığı onaylı içme suyuna klor imalatı yapan Arch Chemicals, Inc.\`nın da (www.archchemicals.com) 2004 yılından itibaren Türkiye\`deki tek temsilcisidir ve ülkenin bir çok yerinde bulunan geniş bir bayii ağına sahiptir.

Mevcut organizasyonumuz çerçevesinde amacımız, su arıtma ve suyla ilgili her türlü teknik konuda müşterinin talebine en uygun çözümü ve yüksek teknolojiyi sunmak, konusunda uzman kadromuz ile daha etkin bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürmektir.


Ürün ve Hizmetler

Su arıtımı, havuz ekipmanları, havuz kimyasalları, havuz filtreleri, hazır havuz, havuz robotları, lineerler, dozaj pompaları, hijyen grubu ekipmanları,

#havuz ekipmanları #su arıtma sistemleri #hijyen grubu #havuz kimyasalları #kimyasal dozaj pompaları


Benzer Firmalar