Anasayfa » Restaurant, bar ve eğlence yerleri » Gıda Sanayii » İZMİR Restaurant, bar ve eğlence yerleri » ESRA EV YEMEKLERİ HİZMETİ Karşıyaka & İZMİR

ESRA EV YEMEKLERİ HİZMETİ Karşıyaka & İZMİR


1711 SOK. TİYATRO SOKAĞI

Telefon1: 05444674127

Telefon2: 05356169747

Fax: 02324890913

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Esra\` nın Ev Yemekleri (Kişiye Özel) Karşıyaka & İZMİR

Merhaba…

Hani biz kadınlar ev gezmesine giderken elimiz boş olmaz deyip yiyecek bir şeyler götürmek isteriz. Kimi zaman vakit yokluğundan kimi zaman bilemediğimizden pastanelerden alırız. Gittiğimiz yerde de hazır ürün olduğu her halinden belli kurabiyeler, kekler, poğaçalar evde yapılıp getirilmişler kadar rağbet görmez. Sadece usuldendir diye ikram tabaklarında yerlerini alır.

Özel günlerinizde mutfağımızdan istediklerinizi söyleyin ben evde sizin için yapayım.

Hazır ama pastane ürünü değil, tıpkı siz yapmışçasına görünümü acemice ama lezzeti profesyonelce,

Bu mutfakta, kurabiyeler, boğacalar, börekler ve isteğinize göre ev yemeklerini sizlerin beğenisine sunulmak üzere hazırlıyorum.

Şeker, tereyağı, 1. Kalite un (isteğe bağlı esmer un) ve taze günlük süt ve yumurta ile yaptığım ürünlerimi tabaklarınıza servis ederken çok mutlu olacaksınız.

İnanın hiç kimse anlamayacak, sorduklarında da güvenle Evde Ben Yaptım diyebileceksiniz.

Sırrımızı kimse bilmeyecek:)

SİPARİŞ BİLGİLERİ

Sipariş yoğunluğu veya adet sayısına bağlı olmakla beraber en az 1 hafta öncesinden sipariş almaktayız. Acil siparişleriniz için bizimle iletişime geçiniz. Mümkün olduğu kadar size yardımcı olmaya çalışacağız. Sipariş verildikten sonra ödemenin tamamı EFT veya havale yolu ile tahsil edilmektedir.

TESLİMAT BİLGİLERİ

İzmir içinden verilecek siparişler adresimden teslim alınmaktadır, Şehir dışı siparişlerinde ise; alıcı ödemeli olarak Türkiye\`nin her yerine kargo ile gönderilmektedir.

BEN KİMİM?

1977 İzmir Doğumluyum. Eşim Ve Kızım Almina İle Birlikte İzmir\`de (Karşıyaka Tiyatro Sokağında) İkamet Etmekteyim ve Celal Bayar Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. Kızım doğduktan sonra iş hayatıma son verip, çok severek ailem için yaptığım yemeklerin / ürünlerin sizlerin tarafından da beğenilmesinin verdiği heyecan ve mutluluğuyla her geçen gün gelişerek hizmet vermeye devam ediyorum. Hep birlikte hep daha iyiye…


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar