Anasayfa » Ajanslar » Organizasyon » İZMİR Ajanslar » NATUREL CAST AJANS

NATUREL CAST AJANS


alsancak izmir

Telefon1: 0501 911 7777

Telefon2: 0532 478 94 16

Fax: 02422434392

Web: www.naturelajans.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:1200 (Yönetici:15 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:almanya

1999 yılında kurulan, Türkiye’nin en köklü ve kaliteli ajanslarından biri olan Naturel Ajans; Türk sinema, reklam ve dizi sektörlerine yetiştirdiği oyuncularla bireylerin ve yapımcıların güvenlerini kazanarak, en güvenilir casting ajanslarının arasında yerini aldı.

Sektörde, dürüstlük ve prensiplerinden ödün vermeyen ajansımız,Türk sinema, dizi ve reklam sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak yeni yüzleri kadrosuna katarak, eğitimli profesyonel oyuncular yetiştirmeye devam etmektedir.

Modellik ve Mankenlik meslek alanlarında da başarılı olan ajansımız, defile, tanıtım, ekspozisyon, gibi çalışma alanlarında modacılara ve tekstil firmalarına hizmet vermekten gurur duyar.

Misyonumuz

Naturel ajans olarak misyonumuz her zaman sektöre doğru isimler kazandırarak, Tekstil firmalarının, modacıların, yapımcı ve kanalların oyuncu ve modellik rehber hizmetini en kaliteli bir şekilde almalarını sağlamaya devam etmek. Oyuncu ve Modellerin eğitimli olmalarında kesin kararlı olan ajansımız, eğitime verdiği önemi misyonunda da vurgulamaktadır.

Vizyonumuz

Bulunduğumuz konumumuz ve güvenimizden uzaklaşmadan, her geçen gün oyunculuk ve modellik mesleklerini bir adım daha önde tutabilmektir.


Ürün ve Hizmetler

Dizi film , Sinema Filmi , Tiyatro , Model-Manken , Host-Hostes , Fuat Stand , Açılış ve Tanıtım Hizmetleri ,
Reklam , Reklam Filmi , Organizasyon , Prodüksiyon , Cast Temini , Bayii Toplantıları ,

#izmir ajans #izmir cast #izmir fuar #izmir reklam #izmir organizasyon


Benzer Firmalar