Anasayfa » Evden eve nakliyat » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Evden eve nakliyat » İstanbul evden eve nakliyat ve nakliye firması

İstanbul evden eve nakliyat ve nakliye firması


çiftlik caddesi,ünye sokak,13

Telefon1: 0216 367 65 66

Telefon2: 0212 551 7560

Fax: 0216 464 8737

Web: www.evdeneven.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:4 | Memur:10 | İşçi:86
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Evden Eve Nakliyat.
Profesyonel Evden Eve Nakliyat Hizmetleri.

Kişisel ihtiyaçlarınız için İstanbul \`da yer alan uzman ekiplerimiz ile profesyonel evden eve nakliyat hizmetleri vermekteyiz.

Evden Eve Nakliyat sektörü tecrübe ve dikkat isteyen bir iştir. Eşyalarınızın paketlenmesinden, yüklenip boşaltılmasına kadar her anında profesyonel, kaliteli, hızlı ve sorunsuz olarak hizmet vermekteyiz.

Evden Eve Taşımacılık konusunda sizde bizlere güvenerek eşyalarınızı emin ellere teslim edebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


EVDEN EVE NAKLİYAT VE DEPOLAMA
Evden Eve Nakliyat. Profesyonel Evden Eve Nakliyat Hizmetleri. Kişisel ihtiyaçlarınız için İstanbul `da yer alan uzman ekiplerimiz ile profesyonel evden eve nakliyat hizmetleri vermekteyiz. Evden Eve Nakliyat sektörü tecrübe ve dikkat isteyen bir iştir. Eşyalarınızın paketlenmesinden, yüklenip boşaltılmasına kadar her anında profesyonel, kaliteli, hızlı ve sorunsuz olarak hizmet vermekteyiz. Evden Eve Taşımacılık konusunda sizde bizlere güvenerek eşyalarınızı emin ellere teslim edebili
İstanbul evden eve nakliyat ve depolama hizmetlerinin yanında ofis, fabrika, şirket ve okul taşımacılığında profesyonel ekiplerle titiz çalışma ..

#evden eve nakliyat #istanbul evden eve nakliyat #taşımacılık #nakliye #taşıma


Benzer Firmalar