SİVRİ PATENT LTD.ŞTİ.


millet cd. karagül iş merk.84/213 fındıkzade fatih/ist

Telefon1: 02126215353

Telefon2: 02125236161

Fax: 02126219578

Web: www.sivripatent.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dünyadaki tüm gelişmiş ülkelerde var olan sınai mülkiyet hakları ve korunmasıyla ilgili tüm yaptırımlar ve haklar, ülkemizde de gelişerek artmıştır. Türk Patent Enstitüsü ve onun nezdinde yetkili patent ve marka vekilleri olarak, sınai mülkiyet haklarında halkımızın daha da bilinçlenmesi için Sivri patent olarak var gücümüzle çalışmaktayız.

Bir çok sektörde dünya pazarlarına çok kaliteli mallar-hizmetler sunmaktayız. Ancak ne yazık ki bunları uluslar arası pazarlarda “sınai mülkiyet kavramları” çerçevesinde yapmadığımızdan etkin bir Pazar oluşturamamakta ve haksız rekabete maruz kalmaktayız.

SİVRİ PATENT, müvekkillerine yurtiçi ve yurtdışı marka, patent, faydalı model, endüstriyel tasarım gibi sınai mülkiyet hakları konusunda uzman kadrosuyla danışmanlık hizmeti vermektedir.

Sınai mülkiyet haklarını yaygınlaştırmak, yenilikleri destekleyerek firmaların ve müteşebbislerin global pazarlarda rekabet gücünü artırmak hedefiyle yol almaya devam etmektedir.

Şirketimiz, dünyada haksız rekabeti, engellemeyi, markalaşmayı hedeflerken firmaların hukuki haklarını korumayı amaç edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

marka-patent-faydalı model- endüstriyel tasarım-barkod gibi alanlarda tescil belgesi almak için müracaat ve takip işlemlerini gerçekleştirmektedir.bu alanlarda danışmanlık hizmetleri de sunmaktadır.

#marka #patent #tescil #tasarım #barkod


Benzer Firmalar