Eros Eczne


75 yıl Mah. İstikla Cad. No:47/a D:1 SultanGazi/İSTANBUL

Telefon1: 0212 536 51 50

Telefon2:

Fax: 02125365150

Web: www.eroseczane.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda

Eroseczane.com sağlık alanında hizmet vermekte olup Dünya\`da yeni etkinliği kanıtlanmış sağlık ve cinsel problemleri en etkili şekilde çözümleyecek ürünleri sürekli araştırmakta ve siz sayın müşterilerimize tanıtıp ulaştırmaktan büyük bir mutluluk duymaktadır. Temel amacımız müşterilerimize iyi hizmet verebilmek; yeniliklerden hızla haberdar olmayı sağlamak, rahat ve güvenli bir ortamda alışveriş yapmayı sağlamaktadır.


Her yeni gün kapılarını, ilk günün heyecanı ve coşkusu ile açan Eroseczane.com kişiye özel bir hizmet anlayışı ile çalışmaktadır. Bizde önemli olan, müşterinin ihtiyaçları, beklentileri ve sağlığıdır. Bu anlayış, bizlerin her zaman bir adım önde, örnek, arayan ve aranılan bir kurum olmasını sağlamıştır. Fiziksel ortam, kurumsal kimlik, profesyonel ekip ve insan kaynakları süreçleri, ürün ve hizmet yelpazesi ayrıca bu ürün ile hizmetlerin sunumları konularını içerecek şekilde yeniden yapılanma sürecine girilmiştir. Tüm bu süreçlerin işleyişinde, her zaman olduğu gibi, müşterilerinden gelen talepler, görüş ve öneriler doğrultusunda hareket edilmiştir.

Eroseczane.com portföyünde bitkisel ilaçlar (OTC) ve sağlık bakım ürünleride bulunmaktadır. Ülkemiz ve dünya insanlarına daha sağlıklı ve daha mutlu bir yaşam sürdürebilmeleri, yaşam kalitelerini yükseltebilmek için güvenilir ve en uygun maliyetli ürünler sunmanın yanında, sürekli gelişmeyi, başarıyı amaçlayan bir takım ruhu ile çalışarak sektöre gelişen teknolojiler paralelinde en kaliteli ürünleri sunmaktadır.

İnsan Yaşamı ve Sağlığına önem veriyoruz. Doğanın sırlarına ve ritimlerine saygılı olunması gerektiğine, bunun insan yaşamı ve büyük dengelerin korunması için gerekli olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden doğal ürünler konusunda faaliyetlerimize yoğunluk vermiş bulunmaktayız.

Eroseczane.com daima en iyiyi yapmayı hedef alan meslek ahlakı ve çalışma hayatında insan unsuruna verdiği büyük değerle var olan kurumsal bir firmadır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar