Anasayfa » Güvenlik Sistemleri » Elektrik elektronik » ANKARA Güvenlik Sistemleri » TECNOSEC OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ

TECNOSEC OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ


erdiren sok 12/b

Telefon1: 03123202511

Telefon2:

Fax:

Web: www.tecnosec.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

TECNOSEC OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ olarak firmamız otomatik fotoselli kapılar ve güvenlik sistemleri sektöründe bizde varız diyerek bu hizmet sektörüne girmiş bulunmaktadır.

Firma olarak bu isim altında yeni olabiliriz ancak alt yapı ve teknik destek bakımından bu sektörde uzun yıllar faliyet gösteren isim yapmış firmaların taşeron görevlerini üstlenmiş ve alınan işleri hakkıyla yerine getirmiştir. Şu anda ise firmamız isim hakkını alarak taşeronluk balamından kurtulup, müşterilerinin projelerine çözüm yolları üreterek bu projeleri müşterilerinin en güzel ve kullanışlı şekilde verim alabilmeleri için çaba göstermektedir. SATIŞINI YAP , MONTAJINI YAP , PARANI AL DAHA SONRADA KAYBOL MANTIĞIYLA ÇALIŞAN bazı firmaların bu mantığıyla madur durumda kalan müşterilerimizde bilgi birikim ve tecrübelerimizle ön fizibilite çalışmaları ve servis hizmetlerimiz ile maduriyetlerini gidermeye çalışmaktayız. Ucuz mal alacak kadar zengin olmayan ülke insanımız, ülkemiz kaynaklarının en iyi şekilde kullanması için yapılan uygulamaların LÜKS olmayıp gerekli olduğu bilincine varmakta olduğundan uzun vade lisan anlaşmaları ve yatırım planları yapan TECNOSEC OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ üretime geçme çalışmalarına hız vermiştir. Müşteri memnuniyeti için firma olarak ana ilkemiz; KALİTELİ ÜRÜN, UYGUN MALİYET, SORUNSUZ SERVİS HİZMETİ ile her zaman güvenebileceğiniz Çözüm Ortağınız olmaktır.

Bu ilkeye hizmet edecek; TECNOSEC OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ \`nin çalışma konuları içerisine, dahil ettiğimiz sistem ve ürünlerimiz ile her zaman müşterilerimizin yanında olmaktan ve hizmet vermekten mutluluk duymaktayız.


Ürün ve Hizmetler

OTOMATİK DÖNER KAPI(TORMAX-BOON EDAM)
OTOMATİK KAYAR KAPI (GEZE-GİLGEN-DORMA)
OTOMATİK BARİYER(BFT-NİCE)
90\`KAPI(BFT-LABEL-GİLGEN-DORMA-GEZE-GOXU
OTOMATİK KAPI MOTORU(BFT-NİCE-GEZE)
AXESS KART OKUYUCULAR
OTOMATİK GARAJ KAPILARI(BFT-NİCE)
TAM HERMETİK OTOMATİK KAPI(GİLGEN-LABEL)
YARI HERMETİK OTOMATİK KAPI(GİLGEN-LABEL
STILLO S150 FOTOSELLİ KAPI

#otomatik kapı-label-geze-gilgen-dorma-tormax #radarlı kapı-label-geze-gilgen-dorma-tormax #-label-geze-gilgen-dorma-tormax #otomatik bariyer-bft-label-geze-gilgen-dorma-torma #-label-geze-gilgen-dorma-tormax-teknik servis


Benzer Firmalar