Posta Gazete ilan


Darüşşafaka Mahallesi Balabandere Caddesi Balamir Sokak Maslak Sarıyer

Telefon1: 02122866010

Telefon2: 02163414130

Fax: 03123113404

Web: www.kayip-ilani.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye\`nin her yerinden bir telefon ile Posta Gazetesine seri ilanlarınızı, eleman, emlak, vasıta, duyuru ilanlarınızı, vefat, ölüm, anma, taziye, başsağlığı, teşekkür ilanlarınızı, firma tanıtımı, çerceveli ilanlarınız ve diğer tüm ilanlarınız alınır.

Posta Gazete ilan merkezimiz kayıp ilanlarınızı da gazetede yayınlamaktadır. Kayıp ilanları olan; kimlik kayıp ilanı, sürücü belgesi kayıp ilanı, diploma kayıp ilanı, tasdikname kayıp ilanı, fatura kayıp ilanı, ödendi makbuzu, ödeme kaydedici cihaz levhası, ruhsatı kayıp ilanı, K2 taşıt kart, K2 taşıt belgesi kayıp ilanı, Atr belgesi kayıp ilanı, pasaport, öğrenci kimliği, paso, plaka kayıp ilanı gibi tüm kayıp ilanlarınızı da almakta ve gazetede yayınlamaktayız.

Türkiye\`nin her yerinden bir telefon ile tüm gzatelere tüm ilanlarınız yazdırabilirsiniz.

Posta Gazetesine ilan vermek için bulunduğunuz yerden bizi arayabilir ve nerede olursanız olun ilan verebilirsiniz. Bulunduğunuz her yerden kolay ödeme seçeneklerimizle ilan ödemesi yapabilir ve zaman kazanabilirsiniz.

Bulunduğum Yerden Gazete İlanı Verebilir Miyim ?

Evet. Bulunduğunuz yerden, bulunduğunuz tüm illerden, tüm ilçelerden, tüm semtlerden bizi arayıp gazete ilanı verebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

posta gazete ilan,

#posta gazete ilan #posta gazete ilanı #posta gazete seri ilan #postaya ilan #postaya ilan vermek


Benzer Firmalar