NEW YORK ULTRASONIC CLEANERS


A.TANER KIŞLALI MAH. PARK CAD. NO.40/M ÇAYYOLU-ANKARA

Telefon1: 03122414139

Telefon2:

Fax: 03122414139

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


NEW YORK ULTRASONİC CLEANERS

STOR VE PERDE TEMİZLİĞİNDE BİLİMSEL DEVRİM!

Türkiyede İlk ve Tek! Ultrasonic Teknoloji ile Stor ve Perde Temizliği!

75 Yıllık Perde Arkasının Efsane Kahramanları,Avrupa Ülkelerinden Sonra Şimdi Türkiye`de ve Tam Donanımlı Ultrasonik Makina Ekipmanlarıyla Çayyolunda ki Fabrikamızda Ankaralıların Hizmetinde.

Dünya`nın Temizliğinden sorumluyuz!Tüm Dünya`da 100 Milyon insanın güvenini Kazandık ve Hızla Büyümeye Devam Ediyoruz!

Ultrasonik Temizleme Alanında Yurtdışında Eğitim Almış Mühendislerimizden Oluşan Güçlü Ekibimizle,Tüm Stor Perde,Tül Perde ve Hassas Kumaşa Sahip Perdelerinizi,Fabrikamızda El değdirmeden,deforme etmeden,sıkma işlemi yapmadan,Tam otomatik Ultrasonik Perde Temizleme Makinalarımızla ilk Günkü Görüntüsüne Kavuşturuyoruz.

*Ultrasonik temizleme, elle yapılan temizlemeye göre 16 kat daha fazla etkilidir!

SİZ ÖZGÜRCE TAKILIN,
BİZ SÖKÜYORUZ,TEMİZLİYORUZ,TAKIYORUZ!

HEM DE TÜM ANKARAYA ÜCRETSİZ SERVİS VE MONTAJ AVANTAJI İLE!

SADECE,BİR `ALO`DEYİN YETER!


Ürün ve Hizmetler

ULTRASONİK TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ NEDİR?
Ultrasonik yıkama işleminde temizlenmesi istenen materyel, bir sıvı içersine konur ve sıvının bulunduğu kaba ultrasonik ses dalgaları gönderilerek yıkama gerçekleştirilir. Yüksek frekanslı ses dalgaları saniyede yaklaşık 40.000 defa yüksek ve alçak basınç değişimleri üretir ve milyonlarca mikroskobik hava kabarcıkları üretir. Üretilen hava kabarcıkları büyük basınç değişimlerine önce genişleyerek, sonra da içe doğru büzülüp içe patlayarak reaksiyon verirler. Bu içe patlama sırasında büyük bir enerji açığa çıkar. Patlamanın olduğu noktada
sıcaklık 5000 °C ’ye, basınç ise yüzlerce atmosfer basınca kadar çıkar ve şok dalgaları oluşur.
İşte ultrasonik temizleme, bu şok dalgalarının sıvı içindeki temizlenmesi istenen materyalin yüzeyine büyük bir hızla çarparak fırçalama etkisi yapmasıyla oluşur. (elektronik fırçalama) Böylece diğer temizleme yöntemleri ile temizlenmesi mümkün olmayan çatlak diplerine, kör delikler ve ulaşılmayan bölgelere ulaşılarak , kısa sürede ve derinlemesine , hassas bir temizlik sağlanır. Temizlenen malzemenin geometrisi ve karışıklığı ne olursa olsun yüzeyindeki kir tabakasını tamamen alır.

Antibakteriyel temizleme özelliğine sahip ultrasonik makinalarımız, stor ve perdelerinizdeki Bakteri ve Virüsleri %100 etkisiz hale getirir ve aynı zamanda tozlanmasını kirlenmesini çok uzun süre geciktirir.

# # # # #


Benzer Firmalar