carbomid


İkitelli OSB, Süleyman Demirel Bulvarı, İş Modern Kat:1,E32 Başakşehir, 34306 İstanbul.

Telefon1: 02127777363

Telefon2: 02127777364

Fax: 02127778434

Web: www.carbomid.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Carbomid, 21.yüzyılın en önemli ve stratejik malzemeleri Karbon ve Aramid elyaflarından üretilecek kompozit malzemeler için, yüksek performanslı ürünleri, üstün hizmet kalitesi, zamanında teslimat ve rekabetçi fiyatlarla sunmayı amaçlamaktadır.

Hedefimiz globalleşen dünya pazarınının güvenilir malzeme tedarikçilerinden biri olarak; sektöre teknolojik ve yenilikçi çözümler getirip, dışa bağımlılığı azaltmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktir.

Kaltie anlayişimiz, toplam kalite felsefesini esas alarak takım ruhu, doğru ve etkin iletişim çerçevesinde sürekli iyileştirme ve geliştirme prensibine bağlı kalmayi sürdürebilmektir.


Ürün ve Hizmetler


Karbon Fiber Kumaş
Karbon elyaf %95 oranında karbon atomlarından oluşan ve modern teknoloji ürünü ipliksi dokuya sahip çok dayanıklı bir maddedir. Hammaddesi akrilik Orlon olan karbon elyafı, naylon ve katran karışımı ile birlikte üretilir. İnsan saçından 10 kat daha ince, aynı kalınlıktaki çelikten 10 kat, aluminyumdan 8 kat daha dayanıklı iken, her iki metalden de 5 kat daha hafif bir malzemedir.
Karbon Elyaf, Aramid Elyaf, Hibrit Elyaf, carbon composites panels, carbon fiber, aramid fiber, karbon fiber, kompozit dokular, yüksek performanslı lifler, epoksi, epoxy, infüzyon, Rtm, otoklav ,

#Karbon Fiber #carbon fiber #karbon elyaf #aramid elyaf #karbon kumaş


Benzer Firmalar