TAHİNCİOĞLU NAKLİYAT 1953


ali nihat tarlan cad

Telefon1: 0216 361 10 20

Telefon2: 0212 356 07 91

Fax: 0212 356 07 91

Web: www.tahincioglunakliyat.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1953
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:15 | Memur:0 | İşçi:115
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

TAHİNCİOĞLU NAKLİYAT yüzde Yüz Müşteri Memnuniyetiyle Evden Eve Nakliyat Hizmeti


1953 ’ den bu yana ev nakliyatı yapan şirketimiz tahincioğlu Taşımacılık, sizlere en iyi bir şekilde şehirlerarası nakliyat ve şehiriçi nakliyat hizmetleri sunmaya çalışmaktadır... Öyleki Evden eve nakliye denince sektörünün önde gelen ve ilk hatırlanılan firmalarından olan firmamız siz sayın müşterilerimize sigortalı ve müşteri memnuniyetine dayalı bir taşımacılık anlayışı ile çalışmaktadır.
Sizlere kaliteli,sigortalı nakliyat ın yanı sıra ucuz nakliyat politikasınıda benimseyerek bütcenizin sarsılmasını önlemekteyiz.
Ucuz evden eve nakliyat fiyatları verirken firmamız asla kalite politikasından ödün vermemektedir.


Ürün ve Hizmetler

TAHİNCİOĞLU NAKLİYAT yüzde Yüz Müşteri Memnuniyetiyle Evden Eve Nakliyat Hizmeti 1953 ’ den bu yana ev nakliyatı yapan şirketimiz tahincioğlu Taşımacılık, sizlere en iyi bir şekilde şehirlerarası nakliyat ve şehiriçi nakliyat hizmetleri sunmaya çalışmaktadır... Öyleki Evden eve nakliye denince sektörünün önde gelen ve ilk hatırlanılan firmalarından olan firmamız siz sayın müşterilerimize sigortalı ve müşteri memnuniyetine dayalı bir taşımacılık anlayışı ile çalışmaktadır.Sizlere kaliteli, sigortalı nakliyat ın yanı sıra ucuz nakliyat politikasınıda benimseyerek bütcenizin sarsılmasını önlemekteyiz. Ucuz evden eve nakliyat fiyatları verirken firmamız asla kalite politikasından ödün vermemektedir.

#evden eve nakliyat #nakliyat #nakliye #şehirlerarası nakliyat #istanbul nakliyat


Benzer Firmalar