Anasayfa » Yangın Söndürme » Güvenlik » ANKARA Yangın Söndürme » Gloran yangın söndürme sistemleri

Gloran yangın söndürme sistemleri


Dökmeci sanayi sitesi 2492 cadde 5.Blok No:20

Telefon1: 03122782233

Telefon2: 03122783433

Fax: 03122782690

Web: www.yanginsondurmefirmasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Firmamız 1972 yılında, Celal ORAN tarafından kurulmuştur.
Dede’ den torun a geçen hizmet anlayışı ile,1972 yılından itibaren yangın söndürme cihazlarımızda, ABC FUREX, ABC ELINEX ve ABC-E MEGAVİT marka ithal yangın söndürme tozları ve malzemeleri kullanarak kalitemizden ödün vermedik.

Yangın söndürme ve Eğitimin; insan can ve mal kaybının önlenmesinin en önemli temel ilkesi olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadan, hizmet anlayışımızı manevi yönden de sürdürmekteyiz.Yönetim kadromuzun tamamı aile fertleri olup, Aile firması olarak halkımıza kusursuz hizmet vermeye devam edeceğiz. Ankara da 1200 metrekarelik alanda TSE,CE,ISO belgelerine sahip olarak üretim yapmaktayız.
NFPA standartlarına uygun olarak hava solunum cihazlarının, dalgıç solunum tüplerinin ve yangın merdivenlerinin testlerini ve ölçümlerini yapmaktayız.

Bundan başka firmamızın eğitim salonlarında yangın eğitimi, söndürme ve kurtarma eğitimleri de slayt şeklinde verilmektedir, Sinevizyon, video projeksiyon, görsel materyaller kullanılmaktadır. Eğitim sonrası Söndürme tatbikatları yapılmaktadır.Yapılan testte başarı gösterenlere sertifika verilmektedir.

Firmamız gelişen sektörde kendini yenileyerek GLORAN OTOMATİK ALGILAMA VE SÖNDÜRME SİSTEMLERİ ile DAVLUMBAZ SÖNDÜRME SİSTEMLERİ teknolojilerini uygulamaya başlamıştır.
Cemal ORAN-Makina Mühendisi


Ürün ve Hizmetler

yangın, yangın söndürme, yangın söndürücü, yangın tüpü dolumu ankara, yangın tüpü ankara, Yangın Söndürme tüpü, yangın söndürme cihazı, yangın söndürme aleti, yangın tüpleri, Yangın Dolapları, yangın tüpü, ABC tozlu yangın tüpü dolumu, ABC tozlu yangın söndürücü tüp, ABC kuru kimyevi toz, ABC kuru kimyevi tozlu yangın söndürücü, ABC yangın söndürme tozu, köpüklü yangın söndürme cihazı, biyolojik köpüklü yangın söndürme sistemleri, biyoversal yangın söndürme tüpü, halokarbon gazlı yangın söndürücü, HCFC gazlı yangın söndürücü, Yangın Algılama, Yangın Ekipmanları, Uyarıcı Malzemeler, Acil Aydınlatma, Davlumbaz Yangın Söndürme Sistemleri, Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri, Yönlendirme Levhaları, İtfaiye Malzemeleri, Söndürücü Kullanımı, Aksesuarlar, Tatbikatlarımız, dry chemical powder, biyolojik ve ekolojik yangın söndürücü, Ankarada yangın tüpü dolumu, otomatik algılama ve söndürme sistemleri, yangın tüpü satışı, Yangın söndürme ankara, yangın tüpü fiyatları, Ankara yangın tüpü, yangın önleme ve söndürme yönergesi, yangın söndürme şartnamesi, yangın söndürme ankara

#yangın,yangın söndürme #yangın söndürücü,yangın tüpü dolumu ankara #ABC yangın söndürme tozu,yangın söndürme şartnames #Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri,Davlumbaz Yangın #yangın tüpü satışı,yangın tüpü fiyatları


Benzer Firmalar