LifeCoach Academy


Rumeli Cad. Nur Apt. No:35 Kat:6 D:12

Telefon1: 02122301266

Telefon2:

Fax:

Web: www.lifecoach-nlp.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


İnsanların, yaşam kalitelerini artırabilmeleri için, yeni yollar keşfetmelerine yardımcı olmak güdüsüyle yola çıkan LifeCoach Academy, ilk çalışmalarına 2003 yılında Dr. Murat Soysalan`ın grup koçluğu çalışmaları ile başlamıştır. Daha sonra Pozitif Hayat Kişisel Gelişim & Danışmanlık Merkezi adı altında çalışmalarını sürdürmüştür.

2007 yılında kendi LifeCoach Academy patentli markasıyla çalışmalarını ulusal ve uluslararası alana taşıyarak koçluk hizmetleri ve eğitimlerinde belirli bir standardı yetkinlik ve etik çerçevede vermeye başlamıştır.

Uluslararası organizasyonlar olan AC (Association for Coaching) organizasyonel üyesidir ve akademide Recognised Course statüsünde eğitimler verilmektedir. Aynı zamanda ICF (International Coaching Federation) üyesi olarak uluslararası geçerli sertifikalar verilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Yaşam-Eğitim-İş-Holistik-Kuantum-Koçluk-NLP-Koçluk Eğitimi-Öğrenci Koçluğu-İşletme Koçluğu-Aile ve İlişkiler Koçluğu-Yönetici Koçluğu-NLP Koçluğu- Eğitimcinin Eğitimi-Kişisel Gelişim-İletişim-Meslek Kursları.
Profesyonel Koçluk Eğitimleri ile, mesleki yetkinleşme süreçlerini tamamlayarak uluslararası geçerli sertifikasyon güvencesi.

#NLP-Koçluk #Holistik-Kuantum #Kişisel gelişim #Eğitim Koçluğu #İşletme Koçluğu


Benzer Firmalar