BAB Air Shutter


1721. sk no:26/1 donanmacı mah.

Telefon1: 05366857570

Telefon2: 05366857570

Fax:

Web: www.babairshutter.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
BAB Air Shutter, 2013 yılında, Burak YURDAKUL, Anıl RÜZGAR ve Burak BESEN tarafından İzmir, Karşıyaka’da kurulmuştur.

Kurucularımız; fotoğraf, tasarım ve finans dallarında almış oldukları eğitim bilgilerini, edindikleri iş deneyimleri ile harmanlamış, teknolojik donanım ve destekler ile profesyonelleşmiş bir ekip olarak BAB AIR SHUTTER markasını faaliyete geçirmişlerdir. BAB Air Shutter olarak amacımız, müşterilerimize en yüksek kalitede hizmetler sunmaktır.Şirketimiz İzmir’de kurulmuş olmasına rağmen, projelerini sadece İzmir ile sınırlandırmayıp tüm Türkiye genelinde proje ve çekimlerini gerçekleştirmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Verdiğimiz Hizmetler:
BAB Air Shutter olarak, oteller, işyerleri, açık hava konserleri, eğlence merkezleri, alışveriş merkezleri, halka açık belediye alanları, satılık arsa, konut ve villalar için; reklam, tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinde kullanım amaçlı olarak quadcopterimiz ile havadan fotoğraf ve video çekimleri yapmakta, iç mekanlar için ise fotoğrafçılarımız ile profesyonel mimari çekimler gerçekleştirmekteyiz.

Gerçekleştirdiğimiz çekimler sonrasında, uzman ekibimizle son teknoloji programlar ve donanımlarımız aracılığıyla gerek videolarımızın montaj, kurgu ve efekt detaylandırmalarını, gerekse de çekilen fotoğrafların editing işlemlerini en yüksek kalitede tamamlayıp müşterilerimize sunmaktayız.


Misyonumuz:
Farklı sektörlerden müşterilerimize; günümüz koşullarında, beklentilerini ve gereksinimlerini tam ve zamanında karşılama garantisi verip, gelecekteki beklentilerine de yanıt verebilecek hizmetler sunmaktır.


Vizyonumuz:
Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımımız ile, geniş müşteri portföyümüze en kaliteli hizmeti sunmak, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmak ve verdiğimiz hizmetler sayesinde hem İzmir’de hem de tüm Türkiye genelinde havadan çekim, fotoğrafçılık ve tanıtım filmleri alanında, akıllara gelen ilk marka olmaktır.

HİZMETLERİMİZ
Otel
Davet
Düğün
Konser
Festival
Doğum Günü
Site Tanıtımları
İnşaat Çekimleri
Evlenme Teklifleri
Eğlence ve Su Parkları
Halka Açık Belediye Alanları
Vb. Organizasyonların Havadan Fotoğraf, Video Çekim ve Tanıtım Hizmetleri

#izmir havadan video #izmir havadan çekim #reklam tanıtım #fotoğraf ürün çekimi izmir #bab air shutter


Benzer Firmalar