Anasayfa » Oyun Oyuncak » İSTANBUL Oyun Oyuncak » Pilsan Çocuk Bisikleti

Pilsan Çocuk Bisikleti


İstiklal Mh., Barış Manço Cd, No: 5 34522 Esenyurt İSTANBUL

Telefon1: 02126891141

Telefon2:

Fax: 02126891141

Web: www.cocukbisikleti.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamızın temelleri 1940`lı yıllarda merhum Yakup ÇETİNALP tarafından atılmıştır. O yıllarda kurşun askerler ile başlayan imalat yolculuğumuz Hasan Faruk ÇETİNALP`in yönetimi ile bugünlere gelmiştir. İstanbul Silahtar`da 40m² lik bir alanda başlayan ve el ile baskı yapılan makineler kullanan Pilsan, bugün 25.000 m² lik kapalı alana sahiptir.
Gün Geçtikçe Gelişen İthalat ve İhracat Farkımız

Üretiminin %40`ını 57 farklı ülkeye ihraç eden oyuncak sektörünün, bölgemizde ve ülkemizde lider firması olmuştur. Bu ülkeler arasında ABD, İngiltere, Irak, Suriye, Rusya, İsrail, Avustralya, Brezilya, Uruguay, Nijerya, Yunanistan, Bulgaristan, BAE, Suudi Arabistan, Mısır, Lübnan, Filistin, Danimarka, Finlandiya, Portekiz, İtalya, İsviçre, Kuveyt, Belçika, Hollanda gibi ülkeler yer almaktadır.

Yurt İçinde Hipermarketler Zincirlerimiz

Yurt içindeki müşteri ağımız ise tüm büyük hipermarket zincirleri, bölgesel çaplı büyük marketler, bayilerimiz ve seçkin oyuncak satıcılarıdır.Ürünlerimizi akülü arabalar, pedallı arabalar, zincirli pedallı arabalar, sallanan oyuncaklar, bisikletler, kamyonlar, bebe gereçleri, park bahçe grupları, zeka oyunları ve yazlık oyuncaklar olarak gruplandırabiliriz. Toplam 146 farklı ürünümüzle, oyuncak alanındaki üretimimizi PİLSAN, bebe gereçlerindeki üretimimizi ise BABYWAY markasıyla yapmaktayız. Yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında markalarımızla faaliyet göstermekteyiz.
Ürün Tasarımında Profosyonel Kadro


Ürün ve Hizmetler


Ürün Tasarımında Profosyonel Kadro asarım aşamasından üretim aşamasına kadar olan süreçte sloganımız olan

# # # # #


Benzer Firmalar