Anasayfa » Yayınevleri » Basın ve Medya » İSTANBUL Yayınevleri » Mavi Çatı Yayınları

Mavi Çatı Yayınları


Mithatpaşa Cd. Çelik Sk. No:10/A

Telefon1: 2125150555

Telefon2: 2125151855

Fax: 2125154555

Web: www.mavicatiyayinlari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı: 2014
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mavi Çatı Yayınları, eğitim ve kültür hayatına hizmet amacıyla, Erdoğan Kitap Dağıtım Pazarlama ve Tic. Ltd. Şti. tarafından 2014 yılında kurulmuştur.

Mavi Çatı isminin fikir sahibi; Arif Doğan`a aittir.
Arif Doğan’ın büyüyünce ``yayıncı olmak`` istediğini babasına belirtmesi üzerine, babası: ‘’Oğlum, yayınevi`nin ismini buldun mu?`` diye sormuştur. Arif Doğan ise: ‘’Mavi Çatı’’ olduğunu söylemiştir. 1 yıl sonra Mavi Çatı, yayınevi olarak faaliyetlere başlamıştır. Mavi Çatı yayınları bünyesinde şu an düzinelerce kitap üretilmiş olup, gün be gün bu sayı artmaktadır. Biz isteriz ki; bütün dünya okusun. Mavi Çatı, gökyüzünü temsil etmektedir. Gökyüzü, dünyamızı her türlü dış tehlikelere karşı koruduğu gibi aynı zamanda yaşamamızı sağlayan havayı da içermektedir. Bir evin çatısı ne ise düşünce, fikir dünyamız için de aynı şeydir.

İnsan; bildiği, tecrübe ettiği, öğrendiği ve okuduğu fikir hayatında bir çatı gibi kendisini korumaktadır. Mavi Çatı Yayınları, bu düşünce ile siz değerli okurların istifadesine, uygun fiyat ve kaliteyle hizmetinize sunulmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

www.erdogankitap.com.tr, www.ucuzkitapal.com, www.alternatifkitap.com, www.erkitap.com, www.aydogankitap.com, www.aksiyonkitap.com www.mavicatiyayinlari.com, www.vizyonkitap.com, www.enucuzkitapal.com, www.toptankitapal.com

#mavi çatı #ucuz kitap #yayıncılık #kitap baskısı #kitap dağıtım


Benzer Firmalar