Anasayfa » Yayınevleri » Basın ve Medya » BURSA Yayınevleri » Yücel Yayıncılık

Yücel Yayıncılık


Hüdavendigar Mah. Biltekin Cad. Akkonak Vilları No:25/A

Telefon1: 02242392203

Telefon2: 02242392204

Fax: 02242392206

Web: www.bayilikburada.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bayilikburada.com; Türkiye`deki üretici ve toptancıların ihtiyaç duyduğu satış kanallarını oluşturan ve girişimcilere yeni iş olanakları sunan, perakende sektöründe faaliyet gösteren firmalara da ürün çeşitliliklerini arttırma imkânı sağlayan bir ticaret platformudur. Kısaca; “Alıcılar” ile “Satıcıları” buluşturan resmi bir bayi / kanal platformudur.

BU PLATFORMDA KİMLER VAR?
Gerçek bir resmi bayilik kanalı olan Bayilikburada.com `u oluştururken öncelikle daha uzmanlaşmış ve etkin bir platform yaratabilmek için bu noktada ihtiyaç sahibi olan teknoloji, iletişim, bilgisayar, yazılım, tüketici elektroniği ve dayanıklı tüketim alanlarını kapsayan teknoloji sektörü ile elektrik ve elektronik sektörlerinde bulunan firmaları bu platforma seçtik. Saha çalışmaları tamamlandıkça diğer sektörlerde sırasıyla Bayilikburada.com `a taşınmaktadır.

BİLGİ BİRİKİMİ VE GENİŞ BİR SAHA ÇALIŞMASI
Bayilikburada.com uzun yılların birikimi ve çok geniş bir saha çalışmasının ürünü olarak ortaya çıktı. Hazırlık aşamasında, ihtiyaçların doğru tespitinin ardından 15.000’den fazla teknoloji firması platforma dâhil edilmek üzere yerinde ziyaret edildi.
Halen bu firmalar


Ürün ve Hizmetler

bayilik, bilişim, teknoloji, iletişim, bilgisayar, yazılım, tüketici elektroniği, dayanıklı tüketim, teknoloji sektörü, elektrik, elektronik, yazılım, donanım,

#bayilik,bilişim, #teknoloji,iletişim, #bilgisayar, yazılım, #tüketici elektroniği,dayanıklı tüketim, #elektronik,yazılım


Benzer Firmalar