Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » PROTECHNIC ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ İNŞAAT SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

PROTECHNIC ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ İNŞAAT SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.


Bağdat Caddesi No:434/1 Maltepe - İstanbul, Türkiye

Telefon1: +90 216 352 86 52

Telefon2:

Fax: +90 216 352 86 54

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Maceramızın başlangıcı
2004 yılında Protechnic Mühendislik İnşaat Ltd. Şti. şirketini Çelik Yapılar ve kaplamaları işlerinde faaliyet göstermek üzerine 2 ortaklı sistem ile kurduk.Metal Kenet Çatı ve Cephe Kaplamalarına verdiğimiz ağırlığı arttırarak ARCDEMA ( Architectural Design Materials ) [ Mimari Tasarım Malzemeleri ] markamızı yarattık. Markamız altında Zintek [ Titanyum Çinko ] , Falzonal Novelis [ Boyalı Alüminyum ] , Draco [ Metal İşleme Aletleri ] , Dimos [ Kenet Çatı El Aletleri ] ve Corotop [ Buhar Dengeleyici ve Kesici Örtüler ] markalarının Türkiye Distribütörlüğünü üstlendik.

PROTECHNIC ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ İNŞAAT SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Kuruluşu olan Arcdema.com ; Zintek- Titanyum Çinko Çephe ve Çatı kaplama, Falzonal-Boyalı alüminyum cephe ve çatı kaplama Draco-Metal işleme Aletleri Dimos-Kenet Çatı El aletleri ile Corotop- Kenet çatı örtüleri ürünlerinde Türkiye Distribütörüdür.


Ürün ve Hizmetler

Kenet Çatı
Titanyum Çinko
Kenet Kaplama
Titanyum Çinko Cephe Kaplama
Titanyum Çinko çatı Kaplama
Kenet El aletleri
Boyalı Alüminyum

#Titanyum Çinko #Kenet Kaplama #Kenet Çatı #Kenet Çatı Kaplama #Arcdema


Benzer Firmalar